Stine Kronborg i chok: Far døde på juleferien
Stine Kronborg er i dyb sorg over tabet af sin elskede far.  FOTO: Scanpix
For kendispigen Stine Kronborg har julen været præget af sorg, for hendes far døde pludselig af kræft på deres juleferie til Florida.

Fitness- og kendispigen Stine Kronborg fortæller nu om sin frygtlige jul. Hun har mistet sin far under familieferien til Florida og forstår stadig ikke helt, hvad der er sket.

Hun rejste i November til Florida for at fejre julen med sin far og sine brødre, men det blev langt fra så idyllisk som håbet. Faren døde nemlig 72 timer efter landingen af en aggressiv form for kræft, fortæller Stine Kronborg på sin blog i HER&NU:

- Var sammen med ham for en måned siden i Danmark  og der var INTET at mærke, men da han landede om tirsdagen i Fort Lauderdale havde han vejrtrækningsproblemer og lidt trykken for brystet. Han troede bare det var lidt forkølelse, han havde døjet med i en 14 dages tid, men min bror synes vi skulle få det undersøgt og kørte ham på hospitalet onsdag. Her blev der lavet en masse prøver og vi fandt ud af at min far var slemt ramt af kræft. Det kom bag på os alle, skriver den 36-årige Stine Kronborg.

Pludselig var han væk

På hospitalet gik man i gang med at foretage en masse prøver, der skulle klarlægge, hvor slemt det stod til med kræften. Lægerne kunne se, at der var kræft i lunger og pletter på leveren, men mere nåede de ikke, før Stine Kronborgs far døde:

- Pludselig løb der noget guligt-rødt væske ud af min fars mund og jeg kan huske, jeg sagde ’that’s not good’ og stivnede mens jeg råbte ’Far er du OK?’. Vi greb hans hoved og drejede det, så ikke han blev kvalt i det, men kroppen blev helt stille og slap. Vi fik ham om på ryggen og startede straks CPR og råbte ’CODE’. Et helt hold af hjælpere kom ind med maskiner og tog over og jeg blev ført ud af rummet, fortæller hun.

Hun fortæller samtidig, at hun har en mistanke om, at hendes far må have vidst, at der var noget galt. Han havde nemlig medbragt en masse værdier på ferien, man normalt ikke vil tage med. 

Det er desværre ikke første gang, at Stine Kronborg oplever den tragedie, det er, at miste til kræften. Da hun var bare tolv år, døde hendes mor også af kræft.