Stig Elling: Det er en tragisk hændelse
Et turisthotel på den spanske ferieø Gran Canaria blev kort før middag dansk tid ramt af en eksplosion. (modelfoto) Foto: Colourbox
Danskere på eksplosions-hotel er okay, fortæller salgsdirektøren i Star Tour.

En tragisk hændelse, men heldigvis ikke en handling begået af terrorister.

Sådan lyder meldingen fra den danske salgsdirektøren i Star Tour, Stig Elling, efter der onsdag formiddag skete en eksplosion på et af rejeselskabets hoteller på Gran Canaria.

"Der er tale om nogle gasflasker. Det er en kedelig eksplosion, men på ingen måder noget med noget terror," forsikrer Stig Elling, der på nuværende tidspunkt har tre guider på stedet.

I alt meldes fem personer såret efter den kraftige eksplosion, som skete på luksushotellet Cordial Mogán Playa i byen Puerto Mogan på Kanariske øer.

Af disse er de fire kvindelige hotelansatte, der alle er hårdt sårede. Den femte er turist, skriver det spanske nyhedsbureau EFE.

"Man skal ikke være nervøs. Der er ro og fred på De Kanariske Øer, selvom der er tale om en tragisk hændelse, som vi følger meget nøje lige nu," forklarer Stig Elling og tilføjer:

"Man beser nu skaderne og prøver at se, om der er nogle af vores gæster, der skulle være kommet til skade. De første informationer ser positive ud, men vi har ikke fået det endeligt bekræftet."

Alle gæsterne på hotellet er nu evakueret efter eksplosionen, og det er fortsat usikkert, om folk stadig kan blive boende på hotellet, eller om der er nogen, der skal flyttes.