Stewart fans twitter om utroskabsrygter
Massevis af fans reagerer på rygterne om, at twillight-skuespillerinden Kristen Stewart har været utro.

Luften har svirret af rygter om, at Snow White and The Huntsman-skuespillerinden Kristen Stewart har været sin kæreste gennem længere tid, Robert Pattinson, utro med instruktøren af den nye Snehvide-film, Rupert Sanders.

Ifølge hjemmesiden E! Online er det noget, der får de to skuespilleres mange fans op af stolene og til tasterne på det sociale netværk Twitter. Og det er især Twillight-idolet Pattinsons kvindelige fans, der går til tasterne.

- Åh nej! Kristen Stewart har været min elskede utro med en instruktør. Det er jo meningen, at hun skal være god ved Robert Pattinson. Han er lækkerheden selv, skriver en fan på twitter under navnet mindlesss_Xo.

- Yes, så kom dagen endelig, hvor Kristen Stewart var utro mod Robert Pattinson! Flyt dig Kristen, nu er det min tur, twitter katieplott.

Skuespillerindens fans virker samtidig skuffede, selvom rygterne ikke er blevet bekræftet af hverken Stewart, Pattinson eller deres repræsentanter.

- Kristen Stewart, hvordan kunne du være Robert Pattinson utro med en gift mand, der har børn? Jeg er så skuffet over dig, skriver twitter-fan WilddBrunette.

Ikke alle er dog faldet på numsen over de mange rygter. Enkelte fans bakker fortsat deres idoler op og nægter at tro på Hollywood-sladder.

- Jeg elsker Kristen Stewart, og ja, det er sikkert ikke sandt. Jeg vil fortsat nægte at tro på det, fordi de begge to er perfekte, kommenterer niamhyouriot.

Om rygterne er sande, er ikke til at sige, før stjernerne selv står frem med en udtalelse.

/ritzau/