Steven Claridge får kamp nummer 1.000
Steven Claridge har skrevet kontrakt med Bournemouth.

Rygtebørsen begynder med en glædelig nyhed. Som vi kunne fortælle forleden, søger den engelske fodboldspiller Steven Claridge med lys og lygte efter en klub. Claridge blev klubløs efter 999 kampe, men ville så inderligt gerne spille nummer 1.000. Det kommer han til nu. Han har nemlig skrevet en kontrakt på en måned med Bournemouth, hvor han startede sin karriere.

Claridge klubskifte vækker bitterhed

Det spektakulære klubskifte blev dog modtaget med en smule bitterhed på Rygtebørsens redaktion. Her havde vi netop færdiggjort et tilbud til Claridge på en langtidskontrakt på syv uger til truppen på vores five-a-side hold i indendørs fodbold.

Men han havde åbenbart ikke lyst til at spille sammen med David Beckham, der som bekendt er lige ved at skrive under med Rygtebørsen. Men folk har det med at tage besynderlige beslutninger, når store tilbud lurer. Det kan den engelske forsvarsspiller Micah Richards tale med om. Richards var hos barberen, da han i sidste måned blev ringet op af den engelske landstræner, Steve McClaren.

Den udskældte træner ville fortælle, at Micah Richards for første gang var udtaget til landsholdet. McClaren nåede dog kun at sige sit navn, før 18-årige Richards smed røret på med et: »Yeah Whatever!« Han blev dog tilsyneladende tilgivet af McClaren, der ringede tilbage. Til

Knaldet for kokain - ingen nåde

gengæld var der ingen nåde til den svenske håndboldspiller, Alexander Hansen, der blev knaldet af dopingkontrollen for at have taget kokain. Men det hele var bare fordi stakkels Hansen ville på knejpe og have lidt sjov i gaden, har han forklaret til den svenske avis Dagens Nyheter:

»Jag var ordentligt på fyllan och blev erbjuden kokain av ett par gamla polare,« siger Alexander Hansen. For dem, der ikke er så svensk-kyndige, kan Rygtebørsens translatør-service fortælle, at det frit oversat betyder: »Jeg var rigtig ude og bumle, og så blev jeg tilbudt kokain af et par gamle kammersjukker.« Så må vi se, om det svenske håndboldforbund køber den foklaring.