Stephanie fra 'Årgang 0': Mor er blevet skilt
Stephanie (yderst til højre) - da hun var knap så gammel - med sin lillesøster og sin mor, Christian, der nu igen er single. SCANPIX arkiv
Hele Danmark har fulgt Stephanie fra TV 2-serien 'Årgang 0', der i aften ruller over skærmen igen. Den unge piges mor, Christina Siguenza Bomholt, er blevet skilt.

Årets begyndte godt, men er sluttet så skidt, skriver Stephanies mor, Christina Siguenza Bomholt på Facebook.

Hun er blevet skilt fra sin mand, Jeppe Syrac, er flyttet og må udskyde afleveringen af sin bachelor, som hun eller skulle have været færdig med i disse dage. Så nu går der yderligere et par måneder, før Christiana er færdig som sygeplejerske.

Læs på Udeoghjemme.dk, hvorfor Christian fra Årgang 0 spørger sin far til råds

For Stephanie behøver det ikke betyde de store ændringer. Stephanie skal fortsat rejse til Sverige hver anden weekend for at besøge sin mor og søskende, men mor bor altså ikke længere sammen med Jeppe.

For høje forventninger

Christina selv ønsker ikke at kommentere bruddet, men skriver på sin Facebook:

- Er så ked af det. Startede 2014 rigtig godt, men ender året meget skidt. Har måttet nå frem til en erkendelse af, at jeg ikke kan nå at blive færdig med min BA til d.5 januar. Et eller andet sted, så har jeg nok sat alt for høje forventninger til mig selv. Jeg har skullet lave en BA på fem uger, i stedet for 2,5 måned ovenpå separation, flytning, børn, ændring af arbejdssituation og pludselig at skulle skrive bacheloren selv.

Læs på Udeoghjemme.dk om Rachels drømme om fremtiden.

- Men jeg ville kæmpe for det, det gør jeg jo, altid. Kæmper, det jo mig. Men nej,.. kan ikke nå det alligevel Så jeg må søge om udsættelse. Det er rigtig, rigtig svært at nå dertil.....det gør meget ondt. Mange, mange følelser oversvømmer mig på en og samme tid, og værst er det, at jeg føler en kæmpe stor vrede over, at være endt i denne dumme situation. ”

Jeg er okay

Mere direkte om bruddet med Jeppe skriver Christina:

- Men ved I hvad?

JEG ER OKAY OG AFKLARET!

Livet går videre. De højere magter har åbenbart planlagt en anden kærlighedshistorie for mig i fremtiden….”

Fra i aften, tirsdag 6. januar klokken 20, viser TV 2 de nye programmer i serien om børnene fra Årgang 0.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media