Stephanie fra Årgang 0: Mit farvel til oldemor
Følg Stephanie og hendes familie i Årgang 0. David Leth Williams / Scanpix arkiv
Stephanie fra Årgang 0 har været på sommerferie i Filippinerne. En rejse, der har lært hende uroligt meget om sig selv og sin familie. Når næste afsnit af Årgang 0 bliver sendt, kan du se Stephanie sige et rørende farvel til sin oldemor.

-Selvfølgelig skal jeg sige farvel. Det er måske sidste gang, jeg ser hende, siger Stephanie i Årgang 0.

Fire charmerende unger. Læs mere på udeoghjemme.dk


Den person, Stephanie skal sige farvel til, er hendes filippinske oldemor, som Stephanie ser for første gang i årevis under sin sommerrejse sammen med sin mormor, Merly, til netop filippinerne.

-Det er også for at vise de ældre respekt, siger Stephanie i udsendelsen.

Måske sidste hilsen

Hendes oldemor er blind, og griber fast i Stephanies arme, for at sikre sig, at det virkelig er Stephanie, der er kommet for at sige farvel på sin sidste dag i sin mormors hjemland.

Og både mormor og Stephanie er tydeligt rørte over situationen, da Stephanies oldemor siger, at hun måske slet ikke er der, når Stephanie kommer næste gang.

Så sød var Rachel i årgang 1. Læs mere på udeoghjemme.dk


I det hele taget er det tydeligt, at besøget i mormorens hjemby er en gribende og lærerig oplevelse for Stephanie.

Hendes mormor, Merly, fortæller ting fra sin egen opvækst, som Stephanie aldrig har hørt før. Ting der både overrasker og chokerer hende, men som også bare gør båndet til mormor og Filippinerne stærkere.

Næste afsnit af Årgang 0 er i det hele taget domineret af rejser. Foruden Stephanies rejse til Filippinerne følger TV2 Emma i Kina, Rachel i Tyskland og Christian på ferie med familien i Grækenland.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media