Stensikre Stones takker Guardiola for tillid i Citys forsvar
Manchester Citys John Stones lovpriser sin manager i klubben, Pep Guardiola, som har vist ham masser af tillid. Foto: Carl Recine/Scanpix
Engelske John Stones ser fremad, efter at han havde en svær første sæson i Manchester City.

Manchester City er startet Premier League-sæsonen i hopla, og holdet indtager førstepladsen efter syv runder.

Kun to gange har en modstander formået at score mod det blå hold fra Manchester, og en stor del af æren for den statistik tilfalder den engelske forsvarsspiller John Stones.

Han sender dog æren videre til sin manager i Manchester City, Pep Guardiola, der støttede ham gennem en svær første sæson i klubben.

- Kampene i denne sæson taler for sig selv. Vi har holdt målet rent i både Champions League og Premier League. Jeg føler, at jeg udvikler mig som spiller og person under Guardiola, siger Stones.

Den unge midterforsvarer lavede flere store fejl i sin første sæson i Manchester, efter at han skiftede fra Everton i 2016.

Men Guardiola arbejdede med John Stones på at blive bedre, siger den 23-årige spiller. Nu vil han betale tilliden tilbage ved at vinde trofæer til sin manager.

- Han har altid været positiv og forsøgt at hjælpe mig. Nu vil jeg betale ham tilbage på banen. Nu vil jeg sørge for, at vores stime fortsætter og se, hvor det fører os hen, siger John Stones.

Den unge englænder blev den næstdyreste forsvarsspiller i historien, da Manchester City købte ham fra Everton for 47,5 millioner pund i 2016.

Manchester City fører Premier League med 19 point efter syv runder. Manchester United har også 19 point efter syv kampe, men City har scoret et enkelt mål mere.

/ritzau/