Stallone: Lad min søns minde være i fred
Sylvester Stallones søn blev fundet død i Hollywood Hills fredag, og siden har der floreret rygter om, at dødsfaldet skyldes en overdosis af piller. Foto: AP: KOJI SASAHARA / POLFOTO
Smerten bliver ikke større, siger filmstjernen Sylvester Stallone om sin afdøde søn.

Sylvester Stallone opfordrer medierne og andre til at indstille de mange spekulationer om sin ældste søns død i sidste uge. Samtidig siger den amerikanske skuespiller, at "der ikke findes større smerte" end at miste et barn.

Stjernen fra Rambo og Rocky-filmene beder også medierne om at respektere mindet om sin 36-årige søn Sage, som var i færd med at planlægge sit eget bryllup i Las Vegas, da han døde.

- Når forældre mister et barn, kan smerten ikke blive større. Dette frygtelige tab vil følge os resten af livet, siger Sylvester Stallone.

- Sage var vores første barn, og han var det vigtigste i livet for os. Jeg vil ydmygt bede alle om at lade min søns minde være i fred.

Sønnen blev fundet død i Hollywood Hills fredag, og siden har der floreret rygter om, at dødsfaldet skyldes en overdosis af piller. Om det var en bevidst handling eller et uheld, har medierne også spekuleret i.

Søndag blev liget af Sage Moonblood Stallone undersøgt af retsmedicinere i Los Angeles, men det kan vare op til ti uger, før dødsårsagen er fastslået.

Der blev fundet pilleglas med receptpligtig medicin i hans hjem, men myndighederne har været tilbageholdende med at kommentere dødsfaldet.

Sylvester Stallone fik meddelelsen om sønnens bortgang, mens han deltog i den årlige Comic Con-festival i San Diego for at promovere sin nye film "Expendables 2".

Sage Stallones advokat George Braunstein siger, at han aldrig har set sin klient drikke alkohol eller tage stoffer.

- Aldrig. Ikke fra den første dag jeg mødte ham. Aldrig noget alkohol. Aldrig nogen stoffer, siger Braunstein.

- Nu venter jeg på retsmedicinerens udtalelse. Jeg tror, at Sage døde af naturlige årsager eller som følge af et frygtelig uheld. Han var ikke typen, der ville tage sit eget liv.

Sage Stallone fulgte i sin fars fodspor som skuespiller, men fik aldrig det helt store gennembrud på det store lærred.

Kilde: AFP