Stallone glæder sig til David Beckham
Los Angeles er allerede begyndt at glæde sig til, at David Beckham kommer til filmbyen - Sylvester Stallone gør i hvert fald.

»Jeg har ikke mødt ham endnu, men måske tager jeg ham med i min næste Rambo-film og jagter ham rundt i junglen i et par måneder,« sagde Stallone, da han for nylig sprang ud som Everton-fan.

David Beckham ser ud til at få det sjovt i sin nye klub, det gør danske Martin Bergvold også. Han har lige skiftet FCK ud med Livorno. Og efter få dage i klubben, har han allerede prøvesmagt, hvordan tingene kan udvikle sig i Italien. I søndags tabte Livorno 5-1 til Atalanta. Det fik klubbens præsident, Aldo Spinelli, til at fyre træneren, Daniele Arrigoni. Men blot et døgn senere blev Arrigoni genansat. Præsidenten havde fået kolde fødder efter, at spillerne i klubben havde bakket deres træner op.

»Tingene kan ske hurtigt i italiensk fodbold, og nu har jeg også oplevet dét,« smågriner Martin Bergvold til forza.dk.

Italienske klubpræsidenter har det med at handle uden at tænke. Til gengæld tænker cricket-fans måske mere end andre sport-fans. I hvertfald viste en cricket-fan under en kamp mellem det australske og det engelske U20-landshold forleden, at han har fundet ud af noget, som mange andre sport-fans har misset i årevis.

»Fyren bag mig kan ikke se kampen,« havde den unge fyr skrevet på et stort banner.