Stærk dansk sejr over Spanien
Med den klart bedste præstation hidtil i turneringen vandt Danmark en sikker sejr på 27-24 over Spanien ved EM i kvindehåndbold.
Danmark førte fra start til slut og viste det klart bedste spil hidtil ved EM, da Spanien blev besejret med 27-24. Dermed får Danmark mindst to point med videre til mellemrunden.

Danmark kom bedst fra start. Spanien forsøgte at stresse det danske angrebsspil med et meget offensivt forsvar, der faktisk var halvbanepres. Men det lykkedes danskerne at finde huller. 2-0 og det kunne være blevet endnu bedre, hvis ikke et par store chancer var blevet brændt. Ved stillingen 5-4 lykkedes det Danmark at slå det afgørende hul, da de gik fra 5-4 til 8-4. Siden kom spanierne ikke tættere på end tre mål.

Tre minutter inden pausen tog Brian Lyngholm time out og foretog et usædvanligt træk, da Danmark derfra og halvlegen ud lod målvogteren erstatte med en ekstra markspiller, når Danmark angreb. 17-12 til Danmark ved pausen.

I anden halvleg blev føringen udbygget til 23-16, men så gik Danmark i stå, og Spanien scorede fire gang i træk. Sydeuropæerne var endda flere gange lige ved at komme helt op og skabe spænding, men så diskede Rikke Schmidt op med en række klasseredninger, og Danmark kunne køre en siker sejr hjem på 27-24