Stadig ingen spor af mor til efterladt baby
"Det er klart, at mulighederne for at finde frem til den mor, der sidder ulykkelig tilbage og har behov for hjælp, svinder ind," forklarer vicepolitikommissær ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Foto: Colourbox
Ti henvendelser over weekenden har ikke givet gennembrud i sagen om nyfødt dreng efterladt i pose.

Politiet er stadig på bar bund i sagen om nyfødt dreng, der fredag blev efterladt i pose i Maribo på Lolland.

"Der er foreløbig ikke nogen spor af den mor, som har født barnet og anbragt det på stedet dernede," fortæller Søren Ravn Nielsen, vicepolitikommissær ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til Newspaq.

I løbet af weekenden har politiet modtaget ti henvendelser i sagen, som efterfølgende er blevet tjekket.

"Det er personer, den enten har været i området, eller som har haft kendskab til personer, de mener, kan have forbindelse til sagen. De henvendelser har vi alle undersøgt, og der er ikke kommet noget gennembrud ud af det," forklarer politikommissæren.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser derfor stadig vidner.

"Det er klart, at mulighederne for at finde frem til den mor, der sidder ulykkelig tilbage et eller andet sted og har behov for hjælp, svinder ind," siger Søren Ravn Nielsen og tilføjer:

"Vi håber derfor, at nogen i løbet af nogle dage måske får kendskab til en kvinde, der har været gravid, men hvor der ikke er kommet noget barn ud af det, eller nogen der har været i området og set noget."

Den nyfødte dreng var stærkt nedkølet, da han blev fundet. Han blev udskrevet fredag fra hospitalet og bliver nu passet af en plejefamilie.