Sportsstjerner indgik væddemål om "Vild med dans": Nu skal de begge være med
I 2012 mødtes de to venner Michael Maza og Mikkel Kessler i en showkamp i bordtennis. Her vandt Michael Maze. Spørgsmålet er så om, hvem der vinder den interne duel i "Vild med dans". Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix (arkiv)
Vennerne Michael Maze og Mikkel Kessler holder aftale om "Vild med dans".

Vennerne Michael Maze og Mikkel Kessler har fået opfyldt en aftale begået mellem tætte venner.

De stiller nemlig begge op i "Vild med dans", men det var ikke lige det, Mikkel Kessler havde set komme i 2019.

For otte år siden indgik bordtennislegenden og den tidligere verdensklassebokser det de kalder et væddemål, som omhandlede netop det populære danseshow.

Væddemålet gik ud på, at hvis én af dem sagde ja til at deltage i det populære program "Vild med dans", så skulle den anden også sige ja, skriver TV 2.

Og det blev Mikkel Kessler, der lidt mod sin vilje, blev nødt til at krybe i danseskoene.

Michael Maze var dog sportsmand nok til at varsko sin gode ven, og ringede den dag han var på vej til TV 2 for at snakke om deltagelse i "Vild med dans".

- Jeg blev jo nødt til at holde mit væddemål, siger Kessler til TV 2.

40-årige Mikkel Kessler erkender på forhånd, at der er en vis risiko for, at han kommer til at tilhøre gruppen af stivbenede kendisser, som er røget ud i et af de første programmer.

Selvom eks-bokseren har vist godt benarbejde og adræthed i boksering, så har han nemlig ikke de store forventninger til sine evner inden for eksempelvis vals og rumba.

Men han slækker ikke på kravene til sig selv:

- Jeg har hørt, at man ikke kan ryge ud i første program, så jeg er da sikret i mindst to programmer, siger han og tilføjer:

- Men jeg håber da, jeg lærer det. Jeg vil jo gerne være den bedste, siger han til TV 2.

Den 37-årige venstrehåndede bordtennisspiller Michael Maze nedtoner også sine forventninger til sin placering i dansekonkurrencen.

Til gengæld ser Michael Maze frem til at at få en stor oplevelse med hjem.

- Jeg kender efterhånden mange, der har været med, og alle har sagt, det var vildt sjovt. Jeg har været tæt på at sige ja før, men nu skulle det være, siger han til TV 2.

via Listen To News