Sportsrygter om stakkels Kristian Pless
Døgnets rygter og sladder fra den danske og internationale sportsverden.

Der er ikke noget værre end et arbejde, hvor man ikke ved, hvornår man har fri. Det har stakkels Kristian Pless måtte sande, efter en lyn-optræden i Australian Open. Han røg ud i 1. runde og på sin hjemmeside begrunder han det således.

» i 3. sæt føler jeg mig lidt slidt ved tanken om, at jeg mindst har 2,5 time tilbage på banen for at kunne vinde! Det gør, at min gejst faldt ret drastisk.«

Pu ha da! Godt han ikke røg i finalen, for så havde der jo været flere uger tilbage. Måske Kristian Pless skulle tage enetimer hos kollegaen Tennis Carlsen, så han kan være sikker på at ryge ud i 1. runde hver gang.

I Spanien er Fabio Capello stadig glad for sport men træt af publikum. Derfor fik to tilskuere på Bernabeu en regulær fuckfinger. Ifølge Capello har de to samme mænd konsekvent siddet lige bag trænerbænken og svinet ham til, i alt den tid han har været i klubben. Rygtebørsen mener nu at have identificeret de to, og bringer her med eneret et billede.

Og når nu vi er i Madrid, så bliver vi nødt til at runde David Beckham, der som bekendt har afslået tilbuddet fra Rygtebørsens five a side hold til fordel for Lokomotiv Hollywood (eller sådan noget). Beckham blev tilbudt alle pantpengene fra Rygtebørsens julefrokost, men han afslog tilbuddet, da det gik op for ham, at der kun blev drukket fadøl.