Sportsrygter om engelsk fodbold og Hollywood
I dag skal Rygtebørsen handle om forbindelsen mellem engelsk fodbold og Hollywood.

Arsenals mest kendte undertøjsmodel, Freddie Ljungberg, har nemlig fået at vide af manageren Arsene Wenger, at han ikke har en fremtid hos The Gunners. Ifølge flere medier er årsagen, at det er faldet franskmanden for brystet, at Ljungberg har meldt sig til et Hollywood-bureau, som skal hjælpe ham med at bryde igennem i Hollywood efter fodboldkarrieren.

Og nu vi er ved Hollywood, så skal vi også lige rundt om dagens Beckham-nyhed. Den leverer Daily Mail, som fortæller, at Real Madrids officielle klub-shop stadig sælger Real-trøjer med Beckham-navnet trykt på ryggen. Den første dag englænderen kom til Madrid solgte butikken 8.000 trøjer. Og lørdag, da Real-træner Capello meddelte, at Beckham ikke vil få flere kampe for klubben, solgte butikken én trøje påtrykt ’Beckham’.

Det sidste link mellem Hollywood og engelsk fodbold i denne omgang handler om ingen ringere end den biografaktuelle amerikaner Sylvester Stallone:

Før søndagens Premier League-kamp mellem Everton og Reading modtog den aldrende amerikanske skuespiller nemlig stående ovationer på Evertons hjemmebane Goodison Park. Amerikaneren løb rundt inde på banen, viftede med et Everton-halstørklæde og strakte i bedste Rocky-stil sine knyttede næver mod den engelske vinterhimmel, mens publikum gik amok. Her på Rygtebørsen forstår vi ikke helt, hvad dét handlede om, men det så i hvert fald ganske sjovt ud.