Sportens rygtebørs
Rygtebørsens redaktion stresser over juleindkøbene. Næh, bare man var professionel fodboldspiller og spillede i den bedste engelske række, så skulle det nok gå alt sammen.

Stress, stress, stress, stress!!!

Aaargh! Julepanikken er så småt begyndt at indfinde sig på Rygtebørsens redaktion, som stadig mangler at købe en bunke gaver. Næh, bare man var professionel fodboldspiller og spillede i den bedste engelske række, så skulle det nok gå alt sammen.

Ifølge Daily Mirror, har chefen i Reading, Steve Coppell, nemlig forbudt sine spillere at gå på julegaveindkøb. På den måde håber han, at spillerne sparer på kræfterne til julens hårde kampprogram.

(»Beklager, skat. Jeg må ikke for min træner. Du må købe gaverne for os i år. Og husk nu også at købe noget pænt til dig selv, ik??«)

Suk!

Næh, vi slipper nok ikke for gaveindkøbene alligevel.

Og så til noget helt andet. Vi har på redaktionen ofte siddet og undret os over, hvordan nyheder ofte følger et fælles tema. Således også i dag. Hvem gætter først, hvad følgende nyheder har til fælles? (Svaret følger i bunden af spalten.)

»Ulvene fra FC Midtjylland har forlænget kontrakten med Martin »Elgen« Jungbloot, så den nu løber frem til 2008.«

»Thomas Bjørn var tæt på sagsanlæg fra Ian Woosnam.«

»Lars Høgh skal ikke længere stå for målmandstræningen i AaB.«

»Brøndby har opgivet at købe Nicolai Stokholm fra norske Viking. Det viste sig, at han var for dyr

»Tommy Løvenkrands vender ikke tilbage til Esbjerg, når hans lejeaftale med SønderjydskE udløber til sommer.«

»Henrik Henke Larsson kan kun nå at spille syv kampe for Manchester United, og det kræver otte indsatser, før han kan få en medalje. Dermed misser svenskeren guldet.«


Gættet den?

Nemlig: Af uransagelige årsager har nyhedsmedierne i dag tilsyneladende valgt at bringe sportsnyheder fra dyrenes verden.