Sportens rygtebørs om engelske arbejderfans

Sport

Det er ikke for ingenting, at engelske fans har ry for at være fanatiske ud over det sædvanlige. Det gælder særligt i de lidt lavere rækker, hvor fodboldtilhængere ikke er slipsedrenge, men arbejdere, som lever for fodbold.

En række fans af walisiske Cardiff, som optræder i den næstbedste engelske række, er blevet nægtet adgang til udekampen mod Wolverhampton næste weekend på grund af ballade ved de to klubbers foregående møder. Hvad gør den fanatiske fan, der bare må se kampen? Jamen, han lejer da en luftballon, der så kan hænge i internationalt luftrum over Molineux, mens det går for sig på banen. Luftskibet er såmænd allerede bestilt, og der er plads til de første tredive. Men interessen er større, og måske lejer arrangøren Steve Day såmænd endnu et.

»Vi har kigget på reglerne og mener ikke, der bør være nogen problemer, for forbuddet gælder ikke luftrummet,« siger han til BBC. Var der noget for de AGF’ere, som på grund af bøllestreger er nægtet adgang til NRGiPark?

Forhåbentlig bliver udsynet ned til grønsværen bedre, end hvad de er vidne til i Nicklas Bendtners klub, Birmingham.

I sidste weekend sad danskerens fod fast i det skrækkeligt mudrede græstæppe og han pådrog sig en skade. Og selv om banerne i den næstbedste engelske række nogen gange kan få Parkens til at ligne en golfgreen, så er Birminghams kamp mod Leeds i fare for at blive aflyst på grund af banens beskaffenhed. Den kan betyde, at klubben får en bøde eller sågar får frataget point for ikke at kunne stille en bane til rådighed. Tag den Don Ø!

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand