Sportens rygtebørs: Krise hos Rangers
Der er krise hos Glasgow Rangers!

Ja, altså ikke på banen, hvor holdet godt nok er kørt 17 point agterud i forhold til lokalrivalerne fra Celtic. Næh, så er det straks meget værre, at klubbens nye træner, Walter Smith, kommer med chokmeldingen om, at han vil komme drikkeriet i klubben til livs. Ifølge avisen Daily Record sværger han, at han vil smide drikfældige spillere på porten, hvis han opdager en ’drikkekultur i klubben’. Ja, så kan det nok værre der blev stille i det skotske højland, hva’? Det er da godt, at Paul Gascoigne ikke er i Rangers mere.

Sydpå har de engelske myndigheder kastet deres opmærksomhed på fodboldspillernes arbejdsmiljø. Ifølge undersøgelser overstiger larmen fra tilskuerne ofte 90 decibel, og det har fået myndighederne til at foreslå spillerne på Portsmouths, Liverpools og Manchester Uniteds hjemmebaner at spille med høreværn. Her på Rygtebørsen har vi ikke ekspertise til at sætte os ind i, hvor højt 90 decibel er, men vi gætter på, at støjniveauet var endnu højere på Old Trafford dengang Peter Schmeichel spillede der.

Også spillerne fra Oldham Athletic i den tredjebedste engelske række kan se frem til en lyd-eksplosion, når de i maj tager på turné i Bangladesh. Oldham er det første engelske hold nogensinde, der gæster Bangladesh, og man regner med en ganske overvældende tilskuerinteresse. På Oldhams hjemmebane Boundary Park er der i snit 6.000 tilskuere til kampene: På turnéen i Bangladesh regner man med tilskuertal på op til 120.000 tilskuere.