Sportens rygtebørs: Her er Romario
Rygtebørsen begynder i dag i det brasilianske. Eller i det australske? Eller...?

Ja, der er lidt forvirring om, hvor vi er henne, men det er fordi, det skal handle om legendariske Romario, som har været vidt omkring i sin karriere. Nu søger han så en sidste klub, så han kan opnå den milepæl, som det vil være at score karrierens mål nummer 1.000. Han mener selv, at han mangler 13 mål. Der er bare to problemer: For det første har Romario allerede spillet for to klubber i år, og derfor skal han søge om dispensation hos FIFA for at få lov til at stille op for Vasco da Gama i Brasilien. Og for det andet er der udbredt skepsis om, hvorvidt Romario har talt helt rigtigt, når han mener at have scoret 987 mål i karrieren.

»Så må han tælle ungdomskampe og træningskampe med,« lyder argumentet fra flere brasilianske medier.

På den anden side er det snart længe siden, at 41-årige Romario har gået i skole, så kan han vel tilgives for at have problemer med 1-tabellen.

Nottingham Forest-forsvareren Julian Bennett hører til i en helt anden tidsalder.

Hans hold har netop trukket Chelsea i fjerde runde af FA Cuppen, men ifølge The Sun mener han ikke selv, at han behøver at kigge forbi taktikmødet før kampen. I hvert fald regner han med, at han ved, hvad der er værd at vide om Chelsea efter at have spillet mod dem på sin PlayStation.

Det vil formentlig ikke falde i god jord hos Bennets træner, Colin Calderwood, som tilsyneladende er ret nem at hyle ud af den. Han fortæller til avisen Daily Star, at han nær kørte galt i sin bil, da han hørte, at hans hold havde trukket Chelsea.