Sport & spe: Er Laudrup en klodshans
(Foto: )

OB’s ellers så sikre sidste skanse, Arek Onyszko, var forbandet over, at han ikke forhindrede FC Nordsjælland i at score. »Jeg ser rigtigt dum ud, men jeg har ikke lavet så mange fejl i denne sæson, og de kommer indimellem. Det skete så i dag. Og efterfølgende siger jeg til mig selv, at jeg må videre og tage resten, der kommer, og det gjorde jeg. Det er jeg tilfreds med, at jeg klarede,« konstaterede han.

Gad vide, om fynboernes offensiv har tænkt det samme efter Jonas Borrings tidlige scoring. Bare med omvendt fortegn: ’Fedt, nu har vi scoret, nu sender vi resten af vores 10 store chancer forbi mål! I givet fald lykkedes det ret flot. Ligesom det har gjort gennem de seneste 32 runder.

Stakkels Michael Laudrup. Han kan næsten ikke åbne sin hoveddør, fordi tilbuddene fra Europas storklubber har væltet ind af brevsprækken. I hvert fald hvis man skal tro hans agent, Bayram Tutumlu. Men han må være kræsen, ham Laudrup.

Og stakkels alle klubpræsidenterne i FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla og Valencia. Her troede de lige, at netop deres klub var stor nok til Laudrup. Men nej. Som prinsessen i Klods Hans har han åbenbart sagt: ikke stor nok – væk. Hvor ender eventyret, Laudrup?

sport&spe@avisen.dk

via Listen To News