Spidskandidat fra Nye Borgerlige: Folk er politiske analfabeter

- Folk må mene, hvad de vil, det rører mig ikke. De er politiske analfabeter, lyder det fra arbejdsløs lokalpolitiker til de borgere, der har skrevet kritiske kommentarer på nettet.
Foto: Vejle Kommune.

- Folk må mene, hvad de vil, det rører mig ikke. De er politiske analfabeter, der ikke aner, hvad lokalpolitik handler om.

Sådan lyder det kontante budskab fra Nye Borgerliges Holger Gorm Petersen til de borgere, der på Facebook har skrevet kritiske kommentarer om den nu arbejdsløse lokalpolitiker.

Kort før jul stod spidskandidaten fra Nye Borgerlige frem i Vejle Amts Folkeblad for at fortælle om sin nye tilværelse som arbejdsløs.

Den 62-årige lokalpolitiker er jobsøgende, da han ikke fik nok stemmer til en plads i Vejle Byråd eller regionsrådet tilbage i november, og derfor er han nu tilknyttet et jobcenter, som han tidligere har udtalt sig kritisk om.

Interviewet har ført til livlig debat på Vejle Amts Folkeblads facebookside, hvor flere af avisens læsere har skrevet kritiske bemærkninger om den arbejdsløse politiker.

- Nu kan du selv prøve at stå uden job og skal finde ét, du vil kunne klare og holde af, skrev en læser ved navn Søren Olsen.

Læsernes kommentarer preller helt af på Holger Gorm Petersen, der kalder kritikerne for ’politiske analfabeter’.

- Det er derfor, de kommer med sådan nogle dumsmarte bemærkninger, siger han til Vejle Amts Folkeblad og forklarer, at han nu har planer om at tage et buskørekort, så han kan køre skolebus for elever med særlige behov.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.