Spiderman skal grilles i retten

Datoen er sat for, hvornår Hollywood-stjernen Toby Maguire skal for en dommer i kæmpe sag om highstakes-pokerspil.
Manden under dragten, skuespilleren Toby Maguire, skal have den fine jakkesæt frem. Til januar skal han en tur i retssalen.
Manden under dragten, skuespilleren Toby Maguire, skal have den fine jakkesæt frem. Til januar skal han en tur i retssalen. Foto: Scanpix/Reuters/FINBARR O'REILLY

Måske han ville ønske, at han havde superhelte-kræfter nu?

I en spektakulær sag om highstakes-pokerspil kan hovedrolleindhaveren i Spinderman-filmene, Toby Maguire, se frem til at skulle en tur for retten, skriver Topbreakingnews.tk

Sammen med andre Hollywoodstjerner som Leonardo DiCaprio, Ben Affleck og Matt Damon har Maguire været en del af en pokering, der spillede med høje startbud på op til 100.000 dollar i privat arrangerede turneringer.

Her vandt skuespilleren angiveligt 300.000 dollars fra den 48-årige Bradley Ruderman, der var manager for Beverly Hills garantifond.

Desværre for Spinderman-stjernen var pengene en del af godt 44 millioner dollar, som Ruderman havde svindlet sig til gennem garantifonden, blandt andet for at kunne betale sin spillegæld til film-stjernerne.

Forsvarene for Ruderman hævder derfor, at Maguire også har sin skyld i svindlen - i den forstand, at han burde have forhindret Ruderman i at bruge så mange pengene.

Nu er datoen for retssagen sat, og skuespilleren med det ellers så uskyldige udseende, skal troppe op ved domstolen 30. januar 2012.

I alt håber kreditorerne, som varetager Rudermans fallitbo, at de kan få minimum 1,5 millioner dollar ud af de berømte Hollywood-pokerspiller.

Kilde: Topbreakingnews.tk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.