Spice Girls-stjerne taler ud om sin bulimi
Geri Horner udviklede spiseforstyrrelsen som en forsvarsmekanisme mod det massive pres.
Geri Halliwell var kendt som "Ginger Spice" i Spice Girls.
Geri Halliwell var kendt som "Ginger Spice" i Spice Girls. Foto: Joel Ryan/Polfoto

I 90'erne hittede Geri Horner - tidligere kendt under efternavnet Halliwell - som en del af Spice Girls.

Med et budskab om girlpower indtog de fem popsild alverdens pigeværelser. Men bag facaden kæmpede Horner med det enorme pres, der lå på pigerne.

- Jeg blev meget bevidst om mig selv og min vægt. Vi havde alle sammen forskellige forsvarsmekanismer til at håndtere presset, og for mig var det ved at kontrollere min vægt, sagde hun i et nyligt interview med talkshowværten Oprah Winfrey i programmet "Where Are They Now?", skriver Hello! Magazine.

Den øgede selvbevidsthed udviklede sig til sidst til ekstremer, og ifølge Horner var spiseforstyrrelsen en forsvarsmekanisme.

- Ingen lagde mærke til det, for enten overspiste jeg eller var på en streng diæt - min kropsvægt forblev den samme, sagde den 44-årige "Spice Up Your Life"-stjerne.

Tidligere har Horner fortalt, at det var sangeren Robbie Williams, der til sidst fik hende til at søge professionel hjælp, inden spiseforstyrrelsen ville ende fatalt.

- Robbie vidste, jeg led af bulimi, og han rådede mig til at få hjælp. Det var blevet værre, hvis ikke jeg havde fået hjælp, så jeg er ham evigt taknemmelig. Jeg følte, han var den eneste, der forstod mig, har hun tidligere sagt i programmet "Life Stories" ifølge Daily Mail.

I dag har Horner håndteret spiseforstyrrelsen og er i øjeblikket ved at fejre 20 års jubilæet for Spice Girls' første hit "Wannabe".

I den forbindelse har tre af fem Spice Girls-sangerinder teaset en overraskelse, men hvad Geri "Ginger Spice" Horner, Melanie "Scary Spice" Brown og Emma "Baby Spice" Bunton vil overraske med under navnet GEM, har de endnu ikke offentliggjort.

Hverken Victoria "Posh Spice" Beckham eller Melanie "Sporty Spice" Chisholm er med.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.