Spice Girls genforenet til fræk fødselsdag
Fodboldlegenden David Beckham fejrede sine 40 år, og derfor havde fru Victoria inviteret sine Spice Girls-kolleger til fræk fødselsdag.
Spice Girls-pigerne holder stadig sammen og blandt hinandens allernærmeste.
Spice Girls-pigerne holder stadig sammen og blandt hinandens allernærmeste. Foto: Ian West/AP

Der var masser til at synge med på fødselsdagssangen, da den tidligere fodboldspiller David Beckham fejrede sin 40-års fødselsdag i Marokkos hovedstad Marrakesh i weekenden.

Beckhams kone, den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, havde inviteret sine nærmeste veninder med til fødselsdagen, og derfor var Spice Girls-tøserne naturligvis med.

- Spice Girls i Marrakesh, skrev Victoria Beckham til et gruppebillede af pigerne til fødselsdagen, som har fået sit eget officielle hashtag, #DB40, på de sociale medier.

- Fantastisk aften med mine piger, tilføjede 41-årige fru Beckham, som har fire børn med gemalen: 15-årige Brooklyn, 12-årige Romeo, 10-årige Cruz samt datteren Harper på 3 år.

Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Sporty Spice" C. og Geri "Ginger Spice" Halliwell var begejstrede over at fejre "Posh Spices" flotte fodbold-fyr, kvidrede de løs på de sociale medier, som blev forkælet med billeder fra fødselsdagen.

Fraværende var dog Melanie B., men heldigvis stod skuespillerinden Eva Longoria helt klar til at tage "Scary Spices" plads, berettede "Desperate Housewife"-stjernen, som derfor kaldte sig for "Latina Spice" i dagens anledning.

- Jeg er den nye Spice Girl, konstaterede den 40-årige skuespillerinde til endnu et gruppebillede af pigerne.

Spice Girls holder stadig sammen, selv om det er syv år siden, at pigegruppen med et budskab om "girl power" endnu en gang gik i opløsning.

Sidst de optrådte sammen, var til en legendarisk genforening under afskedsceremonien til OL i London i 2012.

Se den fælles optræden her

Og se billeder fra fødselsdagen her

Og flere billeder her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.