Spelmann: Presset ligger på Sporting
Martin Spelmann mener, at AC Horsens nok skal komme frem til chancer i returopgøret i Portugal næste torsdag.

AC Horsens' enlige målscorer torsdag aften, Martin Spelmann, tror stadig, at holdet har en chance for at gå videre i Europa League, selvom Sporting Lissabon med 1-1 i det første opgør på Casa Arena i Horsens ligner en klar favorit.

- Vi gør mange ting rigtigt i dag, men det bliver hårdt arbejde dernede (i Portugal, red.). Der skal bare smadres igennem dernede. Det er Sporting, som har publikum i nakken, så presset ligger på dem. Vi skal nok komme frem til chancer, siger Martin Spelmann.

- Det er ikke for at lyde kæphøj, men på den måde vi spiller fodbold, så er det ligegyldigt, om vi spiller mod FCK, Elfsborg eller Sporting, så kommer vi altså frem til chancer. Det kommer til at koste kræfter at gå videre, men vi skal nok hive os selv op.

Den energiske offensive midtbanespiller roste hjemmeholdets presspil for at hænge godt sammen, fordi AC Horsens fik lukket ned for Sporting Lissabons hurtige spillere.

Men han erkendte også, at når hans hold slap gashåndtaget, så viste gæsternes deres færdigheder.

- Jeg synes, vi spillede fantastisk. Vi er lige ved og næsten et par gange. Frederik (Rønnow, red.) står en fantastisk kamp. Men de må aldrig score sådan et mål til sidst. Det er ærgerligt, siger Spelmann.

/ritzau/