Spelmann om AGF-fremtid: Situationen er ikke holdbar
Martin Spelmann var tidligere stamspiller i AGF, men han har mistet pladsen og fik for en sjælden gangs skyld spilletid, da AGF slog Silkeborg 5-2. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Martin Spelmann ser dystert på sin AGF-fremtid efter manglende spilletid, selv om han var med mod Hobro.

Martin Spelmann var mandag aften tilbage på banen for AGF efter flere kampes fravær, da århusianerne ude slog Silkeborg med 5-2 i Alka Superligaen.

Selv om Spelmann spillede hele kampen for AGF, er det ikke blevet til meget spilletid i foråret, hvor profilen har siddet på bænken i det meste af tiden.

Derfor ser Spelmann da heller ikke lyst på sin fremtid i AGF.

- Det giver sig selv, at det ikke er en holdbar situation. Jeg synes, at jeg viste, at jeg langt fra er færdig, som jeg spillede mod Silkeborg, så det er selvfølgelig ikke en holdbar situation, siger Martin Spelmann.

Selv om han understreger, at han er glad for AGF som klub, er der en ting, som han vægter højere.

- Jeg elsker at være i AGF, men når jeg ikke spiller, bliver jeg nødt til at sige, at jeg vægter fodbold ekstremt højt i mit liv, og jeg har så meget i mig stadigvæk. Det er ikke nok for mig bare at møde ind og træne.

Martin Spelmann glædede sig dog over, at han mandag fik fuld spilletid mod Silkeborg, selv om det var på en uvant plads som højre back.

- Det var dejligt at få nogle meter i benene. Højrebacken har jeg løst før, og mere lægger jeg ikke i det. Det var dejligt at spille fodbold igen, siger han.

Spelmann var tilfreds med sin egen og holdets indsats, som, han mente, var til mere end de fem mål, som AGF scorede.

- Vi var der fra første fløjt og vandt vores dueller. Selvfølgelig var det dejligt at vinde stort. Jeg tror, at Silkeborg skal være glade for, at vi ikke scorede flere mål. Det var nogle rigtig store chancer, vi brændte, siger Martin Spelmann.

/ritzau/
via Listen To News