Spar tusindvis af kroner – køb skønhed på nettet
Shampoo, hudplejeprodukter, make-up – der er rigtig mange penge at spare, hvis man handler sine skønhedsprodukter på nettet.

Mange kvinder – og nogle mænd – elsker produkter, der kan gøre dem endnu smukkere. I Danmark alene bruger vi hvert år millioner af kroner på blødgørende shampoo, rynkecremer og make-up. Og det kan være en dyr fornøjelse, men faktisk er der rigtig mange penge at spare, hvis man klikker ind på nettet fremfor at handle i de danske butikker. Faktisk kan man spare helt op til 60-70 procent på favoritprodukterne.

Nyhedsavisen giver dig her en guide til den sparsommelige nethandel.

www.strawberrynet.com

På dette site kan du købe ALLE kendte hudplejeprodukter som La Mer, La Prairie, Chanel, Murad og mange andre. Produkter, som herhjemme kan gøre rigtig ondt på pengepungen, men på dette site sparer du op til 50 procent på alle produkter. Produkterne bliver sendt fra Hong Kong, og man skal derfor betale både told og moms. Men som noget helt ekstraordinært skal du bare gemme kvitteringerne og sende dem retur til firmaet, der herefter dækker dine udgifter. Leveringstid cirka 10-14 dage.

www.lookfantastic.com

Dette site er engelsk, og derfor slipper du helt for at betale told af dine varer. Sitet har et stort sortiment af hud – og hårprodukter. Især de populære mærker som Bumble&Bumble, Redken og L Oreal kan købes med store besparelser. For eksempel koster en Redken Shampoo kun cirka 90 kroner, hvor den i Danmark koster omkring 190 kroner. Samtidig kan du også købe mange spændende mærker, som slet ikke findes i Danmark. Leveringstid 5-10 dage.

www.hqhair.com

Et engelsk site med et enormt sortiment inden for praktisk talt alle mærker indenfor hud-, hår- og make-upprodukter så som Dermalogica, Murad, Redken, L-Oreal og mange andre. Her sparer man også op til 50 procent på de fleste mærker, og der skal ikke betales moms og told af indkøbene. Leveringstid cirka fem dage.

www.beautybridge.com

Det amerikanske site skal man besøge, hvis man ligesom alle stjernerne er blevet vild med mineralsk make-up, som nok er dyrt, men til gengæld er rigtig godt for huden. Her kan man købe eksklusive mærker som YoungBlood og Jane Iredal med store rabatter. For eksempel koster en mineralsk foundation fra Youngblood cirka 300 kroner herhjemme, mens den kan fås for blot 180 kroner på dette site. Du kommer til at betale told og moms, men hvis du bare køber rigeligt ind, kan det sagtens betale sig. Leveringstid cirka 10 dage.