Spansk interesse for Tomasson
Ifølge spanske medier har Levante kig på Jon Dahl Tomasson som en mulig forstærkning til angrebet.

Levante roder i bunden af den spanske liga og har brug for en forstærkning i angrebet. Det kunne blive Jon Dahl Tomasson. I hvert skriver den spanske sportsavis AS, at den danske landsholdsangriber sammen med tjekkiske Jan Koller er blandt de varmeste navne på en angrebsforstærkning i den spanske bundklub.

Levante ønsker en angrebsprofil, der er rutineret og kan løfte niveauet på holdet. Og ifølge AS har klubbens interesse i løbet af de seneste par dage koncentrert sig omkring Tomasson og Koller.

Jon Dahl Tomasson er kørt ud på et sidespor i Stuttgart og har blot spillet fire Bundesligakampe i denne sæson. Han har ikke scoret og har været skadet siden slutningen af oktober.

Tyske medier har længe spekuleret i, at den løntunge dansker var på vej væk fra Stuttgart, men den tyske klub har meldt ud, at den vil beholde Tomasson. Og den danske angriber har også selv sagt, at han ønsker at fortsætte i Stuttgart.

Skulle det ikke lykkes Levante at lokke hverken Koller eller Tomasson til, har den også andre navne på ønskelisten. Portugisiske Pauleta og Shota Arveladze fra AZ Alkmaar skulle også være spillere, der har Levantes interesse, fordi de har stor international rutine.