Claus Meyers Michelin-belønnede restaurant Agern i New York er lige nu lukket på ubestemt tid på grund af en vandskade.
Det oplyser den danske stjernekok til Euroman.dk.
Restauranten ligger i den berømte Grand Central Terminal, og det er i en anden del af bygningen, at vandskaden er opstået. Ulykken forvolder dog så meget skade på Agern, at restauranten er nødt til at holde lukket på ubestemt tid.
- Vi håber på at åbne hurtigst muligt igen. Det er det vigtigste. Vi har fået mange tilkendegivelser fra ‘friends of the house’, trofaste gæster, samarbejdspartnere, organisationer og virksomheder i nabolaget, som vi ser til dagligt, og som har rakt ud til os for at vise deres støtte, siger Claus Meyer til Euroman.dk.
Skaderne er ved at blive vurderet, og derfor er det lige nu svært at sige, hvor alvorlige konsekvenserne er. Sikkert er det dog, at det kommer til at koste masser af energi at få den velrenommerede restaurant på ret køl igen.
Agern åbnede i april 2016 og fik syv måneder senere en Michelin-stjerne. Også store medier som New York Times har hædret Claus Meyers restaurant med gode anmeldelser.