Sofie Linde raser over mor-politi: "Totalt latterligt"
- Der er nogle kvinder, som i mine øjne er sindssygt usolidariske, når de kommer med deres store, fede pegefinger og fortæller andre, hvad de skal gøre, siger Sofie Linde. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Det er usolidarisk, når kvinder leger "mor-politi" på sociale medier, mener X Factor-vært Sofie Linde.

Sofie Linde har ikke meget tilovers for de kvinder, der irettesætter andre på sociale medier. Slet ikke når det handler om rollen som mor.

Det fortæller X Factor-værten til Ekstra Bladet, hvor hun giver "mor-politiet" et par borgerlige ord med på vejen.

- Bare at det findes, er jo totalt latterligt. Der er nogle kvinder, som i mine øjne er sindssygt usolidariske, når de kommer med deres store, fede pegefinger og fortæller andre, hvad de skal gøre. Det at være forælder er en individuel ting, og man må som udgangspunkt gå ud fra, at folk godt ved, hvad de laver og gør det, der fungerer bedste for dem, siger Sofie Linde til avisen.

Hun har selv oplevet at få formanende beskeder fra kvinder, der har holdninger til hendes rolle som mor. Blandt andet fik hun en masse kommentarer, efter hun havde delt en video, hvor hun lytter til Kim Larsens "Rabalderstræde" sammen med datteren Trine. Det faldt mange mødre for brystet, og de sendte hende beskeder om, at det ville give datteren et forkvaklet forhold til stoffer og alkohol i fremtiden.

- Pas din butik, så passer jeg min, siger Sofie Linde til Ekstra Bladet.

Hun opfordrer i stedet kvinder til at være solidariske.

- Vi skal da bakke hinanden op og ikke pege fingre, for så bliver det sgu for hårdt, og så ender det med, at vi ikke tør tale om, hvor hårdt det også kan være at være forælder, siger X Factor-værten til Ekstra Bladet.

via Listen To News