Søskende hårdt kvæstet i halmulykke
Arkiv. Der er tale om tre piger på mellem ni og 13 år, der bor på stedet. De er blevet kvæstet ved ulykken og er i ambulancer kørt til Herning Sygehus. Foto: Colourbox
Stor redningsaktion er i gang, efter at tre børn er blevet fanget i noget sammenstyrtet halm ved Ringkøbing.

Tre ambulancer, tre lægevagter og en akuthelikopter blev torsdag formiddag sendt til Ølstrupvej 9 i Hee ved Ringkøbing, hvor tre børn var blevet fanget i noget sammenstyrtet hø.

- Tre børn er kommet i klemme under nogle høballer, der er væltet ned over dem, siger kommunikationsmedarbejder Kurt Stenfeldt, Midt- og Vestjyllands Politi, til Ritzau.

Der er tale om tre piger på mellem ni og 13 år, der bor på stedet. De er blevet kvæstet ved ulykken og er i ambulancer kørt til Herning Sygehus.

- Deres tilstand er kritisk, siger Kurt Stenfeldt.

Politiet modtog alarmen om ulykken klokken 11.57 og et større redningsberedskab blev sendt til stedet.

De store bigballer lå stablet i en lade, og lokalpolitiet i Ringkøbing undersøger nu, hvordan det kunne gå til, at pigerne fik dem ned over sig.

- Vores opgave nu går ud på at finde ud af, hvad det var, der skete. Vi har folk derude, der er ved at undersøge årsagen, så vi kan få at vide, hvad der er foregået, siger lederen af lokalpolitiet i Ringkøbing, Bjarne Højgaard.