Sørensen stod flot i comeback
Den danske landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, gjorde det godt, men måtte alligevel lukke tre mål ind i sin comeback-kamp for Aston Villa, da Manchester United vandt sikkert med 3-1.

Uden Thomas Sørensen havde Aston Villa tabt mere end de 3-1, som blev resultatet af Premier League-kampen mellem Manchster United og Aston Villa. Den danske målmand kan ikke rigtigt lastes for de tre mål, men til gengæld bør hans holdkammerater takke ham for, at han ikke lukkede mindst tre mål mere ind i kampen. Især Uniteds svenske veteran-angriber, Henrik Larsson, må være godt irriteret på danskeren. Allerede efter fem minutter lignede han en sikker målscorer, da han headede på tværs af målet. Kun en god refleksredning forhindrede en tidlig føring. Det fik de rødklødte fra Manchester dog alligevel, da de scorede to mål på to minutter i det 11. og 13. minut ved Park og Carrick. Efter 35 minutter scorede Ronaldo til 3-0, og så var kampen afgjort.

Syv minutter efter pausen fik Agbonlahor fra Villa lov til at score et trøstemål, men United-sejren var aldrig i fare. Den kunne tværtimod være blevet større.

Først Henrik Larsson og efterfølgende Ronaldo var rigtigt tæt på at score, og kun flotte redninger fra Thomas Sørensen sørgede for at Aston Villa kunne tage fra Old Trafford med en del af æren i behold.

Med sejren holder United afstanden på seks point ned til Chelsea på andenpladsen. Chelsea vandt lørdag sikkert sin kamp med 4-0 over Wigan.

via Listen To News