Administration 

Søren Baastrup: Pistacienødder og stive brystvorter

Debat
En fyr klædt i lagen flankeret af fire piger i hvide kjoler
(Foto: TV 2)

Vor faste skribent anmelder TV 2 PLAY’s nye realityserie ”Bachelor”. Han er nået til afsnit 4-9 og er undervejs tæt på at give op.

I sidste uge anmeldte jeg de første tre afsnit af TV 2 Plays nye realityserie ”Bachelor”.

Det kan du læse om ved at klikke her, og det bør du nok, hvis du skal fatte bare lidt af, hvad der foregår. Det er svært nok i forvejen. Egentlig orkede jeg ikke mere, men i denne uge anmelder jeg alligevel de seks næste afsnit. Officielt fordi jeg elsker at se tv og skrive om det, uofficielt fordi jeg er på en freelanceaftale og min kone elsker sushi. 

Bachelor – afsnit 4

Fire af kvinderne skal på et såkaldt erotisk photoshoot sammen med Casper. Han er klædt som en græsk gud. Altså, hvis en græsk gud var sådan en, der havde viklet et gammelt lagen om livet og nogle gavebånd om hovedet.
– Det er vist ikke jer alle sammen, der har haft så lidt tøj på foran et kamera før, siger Casper, der åbenbart ikke har set de tre første afsnit endnu.

Kvinderne er iklædt hvide kjoler.

– I ligner gudinder, siger Casper, der muligvis forveksler gudinder med garderobepiger på Crazy Daisy. Eller måske strammer gavebåndet om hovedet bare for meget.

Under photoshootet afsløres det, at der kommer en ny kvinde med i programmet. Det kommer som en overraskelse for alle, der ikke har set tv de sidste tyve år. Den nye deltager hedder Maya, er 30 år og personlig træner. Hun og Casper har gennem de seneste fire år skrevet sammen, afslører hun.

– På de sociale medier, siger Casper, og mener ”på Tinder”.
– Men vi har aldrig fået mødt hinanden, fordi Maya godt kan lide at rejse, tilføjer han, hvilket som undskyldning rangerer på højde med, at jeg i en uge ikke har kunne tømme opvaskemaskine, fordi jeg er blevet vaccineret mod Covid-19.

Bagefter skal Casper på date med Sidse på 26. Både hende og Casper vil gerne have børn, for ”de er sgu så søde.” Derhjemme brokker Uyen sig over, at hun bliver overset på grund af de mange store personligheder på hotellet. Der arbejder åbenbart nogle receptionister eller rengøringsassistenter ud over det sædvanlige. 

Bachelor – afsnit 5

Uyen skal på date med Casper og NU skal hun ses. Eller, hendes stive brystvorter skal i hvert fald ses gennem blusen. Uyen er businessmanager og danser, hvilket er den fedeste jobkombination siden Jønke var rocker og børnebogsforfatter. Uyens familie stammer fra Filippinerne.

– Men jeg taler kun vietnamesisk til min mor, fortæller hun, og kandiderer umiddelbart til at være en ret provokerende datter.

Casper er ligeglad, fordi det med brystvorterne.

Bagefter skal tre andre kvinder på date på en båd. Igen. TV 2 er åbenbart allerede løbet tør for idéer.

– Vi kender jo slet ikke hinanden. Du kunne være en morder fra Island, siger Louise til Casper, og hjælper uden at vide det tilrettelæggerne med en idé, der ville gøre programmet ret meget bedre.
Casper vælger derefter at tilbringe ekstra tid alene med Bolette på 25.

– Jeg har to brødre. Den ældste har to piger … og det er mine niecer, fortæller hun og lægger triumferende tryk på de sidste ord.

­– Ahh!, udbryder Casper, tydelig imponeret over hvor vildt et sammentræf dét lige er.
Bolette synes, at Casper virker en anelse for poleret (jo, sgu) og spørger, om han ikke også har nogle rebelske sider.

– Jeg har været til Distortion i København, svarer han.

Bachelor – afsnit 6

Malene, der er 29 år og studerende, skal på date med Casper, og det går så småt op for mig, at dét her, det er dét, programmet handler om. Hele tiden. Kedelige dates. Der sker intet andet. Tilrettelæggerne må have det på samme måde, for pludselig finder Casper et brev med besked om at afsløre en dyb hemmelighed overfor Malene. Noget så privat, at ingen andre ved det. Jeg krydser fingre for, at han enten er homoseksuel – eller en morder fra Island.

– Jeg har gået til ridning, siger han.
Jeg bliver så skuffet, at jeg ikke gider se resten af afsnittet.

Bachelor – afsnit 7

Nå, jeg er ikke gået glip af det store. Anna og Nadja er røget hjem, og Casper siger stadig hele tiden ”vi skylder at være ærlige overfor hinanden” og ”jeg fornemmer vi har en god kemi”. Tre af kvinderne skal på date med Casper, men Linea gider ikke, fordi hun synes det er grænseoverskridende, at Michela også skal med. Hun begynder at tude ret kraftigt. Linea har meldt sig til et program, der dybest set handler om at gøre sig til i en grad, så en fremmed mand gider knalde hende, så det er måske et lidt mærkeligt sted at finde sin grænse.
Sandra gider godt med. Hun er som 37-årig den ældste kvinde i programmet.

– For mig er alder bare et tal, siger hun, men den floskel er for slidt til selv Casper, der udvælger Michela til en udflugt hjemme i hans bungalow.

Han har fortalt hende, at han laver elektronisk musik, og spurgt, om hun vil høre noget af det, og hun har svaret ”ja”, selvom det korrekte svar selvfølgelig havde været ”fandeme nej”. Om det kommer så vidt ved jeg dog ikke, for på dette tidspunkt begynder mit wi-fi desværre at strejke, og til sidst kommer der en meddelelse op på skærmen: ”Der er en fejl ved dette program. Hjælp os med at rette op på den ved at kontakte kundecenteret”, står der. Jeg er lidt i tvivl, om det er en konkurrence, og er under alle omstændigheder træt af, at man kun må nævne én fejl. Men jeg sender en mail til TV 2 med den mest oplagte: ”De fleste af de unge mødre har ikke nogen børn”, skriver jeg.

Bachelor – afsnit 8

Casper skal på 24-timers date på et (andet) luksushotel med Stine.

– Er du klar til det her, vil han vide.

– Ja. Jeg har brug for en, jeg kan dele både stort og småt med, siger Stine.

– Det synes jeg er et helt fantastisk svar, siger Casper.
De kan begge to godt lide jordbær dyppet i chokolade og pistacienødder.
– Jeg synes det er rart, at vi har de samme værdier, siger Stine.

Da det bliver nat, går de hver til sit, og Casper formår altså ikke engang at score en kvinde, der inden afrejsen har sagt ja til at knalde ham ubeset. Selv vært Petra Nagel virker forbløffet. Personligt er jeg mest forbløffet over at se Petra Nagel, da jeg fuldstændig havde glemt, hun var med. Man ser hende kun otte sekunder i hvert afsnit. Jeg har engang set et teaterstykke, hvor en af skuespillerne sov gennem tre akter. Men næst efter ham har Petra Nagel lige tjent de nemmeste penge nogensinde i dansk kulturliv.

Tilbage på hotellet bagtaler Linea konkurrenten Michela. Samtidig har de andre kvinder regnet ud, at Casper hele tiden siger det samme til dem alle sammen, og det virker som om de fleste af dem faktisk er en smule kvikkere end den såkaldte drømmemand. Helle gider knap nok på date med ham, men bliver alligevel tvunget til at trave op af et bjerg sammen med Casper, Uyen og Linea. Uyen er også i tvivl om hun har lyst, men det skyldes, at hun tror, de skal hoppe ud fra bjerget, når de skal ned igen. Desværre har hun ikke ret.   

Bachelor – afsnit 9

– Hvad tror du der sker i aften, spørger Sandra.

– Der er roseceremoni, svarer Malene.

Jeg har endnu ikke gennemskuet, om det er en del af konceptet at gøre opmærksom på, hvad programmet handler om tre gange per afsnit, eller om kvinderne reelt er lidt tungnemme. Men nu har de altså ævlet om den roseceremoni i flere dage. Inden vi når så langt får Isabella på 23 dog sin chance for at imponere Casper. Det er første gang hun taler med ham, siden programmet startede.

– Hvordan har du det med, at jeg er 23, spørger hun.

– Altså, at du er yngre end mig?, spørger Casper tilbage.

– Nej … altså, at du er ældre end mig, svarer Isabella.
Heldigvis stopper en barmhjertig tv-klipper samtalen, der i princippet kunne have kørt i ring afsnittet ud. Men der skal også være plads til roseceremonien, hvor Casper med egne ord skal skuffe to af kvinderne. Altså, ud over dem han allerede har skuffet hjemme foran skærmen.

– Jeg er okay med, hvis jeg skal hjem nu. Så er det sådan, det er. Jeg har gjort, hvad jeg kunne og fået en oplevelse ud af det, siger Michela, og fremstår i et overraskende plottwist pludselig ret fornuftig.

Den slags er der dog ikke plads til et i dødsensalvorligt realityprogram.

– Det synes jeg er et pivringe svar. Det er ikke en leg, det her, siger Casper mopset.

Han lader dog Michela blive og sender i stedet Linea og Isabella hjem. Linea er stiktosset, fordi hun nu har bagtalt Michela uden grund. 

Efter de første ni afsnit er vi nu up to date, og med mindre jeg har fundet et andet job inden, følger anmeldelsen af de tre nye afsnit i næste uge.

Portræt af Søren Baastrup
Søren Baastrup er forfatter og freelancesjournalist. Foto: Privat


  

 

 

 

 

vild med dans
Kendte

Afsløring:

Hun skal være med i Vild med dans

test
Nyheder

Professor: Test af skolebørn dyrt og svært

brand
Nyheder

Tørt vejr presser brandmænd 

Miami
Nyheder

Eftersøgning i Miami er officielt afsluttet

Et til salg skilt i et vindue
Livsstil

Forældre er blevet guldrandede på lejlighedskøb

To ældre hvidhårde damer i rødt
Helt vildt

Mød Amsterdams ældste sexarbejdere:

Har haft 335.000 mænd

En mand vinker ved en gade
Sport

Jonas Vingegaard hyldet

En blond storbarmet kvinde med kaninører
Kendte

Dolly Parton tilbage i frækt kanin-kostume

En megayacht og en smilende mand
Kendte

Tom Cruise nyder ferien i sin megayacht

Nyheder

Har du været i Frankrig og Belgien - her er hvad du skal gøre

Ohland
Kendte

Oh Land afslører:

Færdig som X Factor-dommer

uheld
Nyheder

Voldsomme billeder: Bil endte på taget

Helena Christensen
Kendte

Helena Christensen:

Slanger sig på klaveret

regn
Nyheder

Regndans:

Nu skifter vejret

Ghita Nørby
Underholdning

Ghita Nørby:

Jeg bliver ked af det

øl
Nyheder

Vi drikker øl uden procenter

forældre
Kendte

Efter ni års kamp:

Endelig forældre

skolebørn
Nyheder

Skolebørn kan holde smitte kørende

smitte
Nyheder

Midt i smittestigning:

Festival med 40.000 gæster

harald
Nyheder

Kong Harald:

Vi skal lære om Utøya

tun
Nyheder

Danske lystfiskere:

Må fange fem ton tun

portræt Claudia Rex
Film og TV

Comeback i Vild med Dans

Christian Eriksen på banen
Sport

Christian Eriksen færdig i Italien

Kristian Thulesen Dahl
Nyheder

Sygeplejerske-konflikt:

Vil have regeringen på banen

Retsbygningen i Rønne
Krimi

Satte ild til ekskonens hus

Haakon og Mette-Marit
Kongelige

Ti år efter Utøya: Norsk kongehus i sorg 

Skulder på anonym politimand
Sport

Mand angreb politiet - med bue og pil

Pige viser sit fund frem
Nyheder

11-årig pige finder 2000 år gammel mælketand

Hvid mercedes
Biler

Mænd leasede og videresolgte biler for millioner

hvepse
Sundhed

Hvepsene er på vej:

Sådan undgår du stik

Jesper Groth
Kendte

Grandprix-stjerne: 

Viser kæresten

Nyheder

Flere end fire millioner er stukket

Mette Frederiksen
Nyheder

Mette Frederiksen: Sorgen forsvinder aldrig

Vejrudsigt
Nyheder

Sommeren fortsætter:

Mere vand og varme

felix
Kongelige

Klar til hverdag i trøjen:

Forelsket prins Felix fylder 19 år 

revolver
Helt vildt

Det Vilde Vesten:

Revolver til vild pris

strejke
Nyheder

Sygeplejerskestrejke:

Udskyder 40.000 behandlinger

Et instrumentbræt i solen
Biler

For varmt i bilen:

Sådan køler du den ned hurtigt

En SUV i regnvejr med palmer i baggrunden
Helt vildt

Video:

Dubai laver sin egen regn

en overdækket gylletank
Krimi

To mænd er i livsfare efter arbejde i gyllekanal

Nyheder

Fanger bevæbnet med barberblade tager gidsler i Sverige

En stor dukke med et øje
Sport

OL-maskotter

De værste og de bedste

En landsby set fra luften
Krimi

Politiet skyder mand i maven på Lolland

bryst
Nyheder

120.000 kvinder:

Får udsat kræftundersøgelser

Bjørn
Helt vildt

Vild video:

Cirkusbjørn angriber kvinde

En badebro ud i vandet
Krimi

42-årig mand nægter at have stukket 19-årig ihjel

Bachelor
Kendte

Bachelor-kaos:

Nu taler Michaela

Nissebanden
Film og TV

Færdig med elsket rolle: Det ville være patetisk

Bornholm
Nyheder

Bornholm:

Bolighandler boomer

Jaffer
Kendte

TV-par:

Vi gemte os bag solbriller og bøllehatte

bændelorm
Nyheder

Tollundmanden:

Bændelorm og byggrød

dræbt
Krimi

19-årig ung mand dræbt

bryllup
Nyheder

Dansk par skal giftes på ikonisk sted

Brygmann
Kendte

Martin Brygmann:

Er blevet morfar

klatrer
Nyheder

Sydkoreansk klatrer uden fingre savnes 

macron
Nyheder

Spionagesag:

Macron kan være udsat

brand
Nyheder

Voldsomme billeder: Meterhøje flammer

krigsskib
Nyheder

Irans største krigsskib: Kurs mod Danmnark

trans
Underholdning

Forsidemodel:

Første transperson nogensinde

Nyheder

200 personer døde under oversvømmelser

Nyheder

Milliardær-succes:

Ældste og yngste i rummet nogensinde

En ældre dame og en yngre
Kendte

Ghita Nørby i ny shitstorm

Sport

OL-chef: Legene kan stadig blive aflyst

dronning margrethe vinker i grønlandske gevandter
Kongelige

Grønlandsbesøg aflyst

En rødhåret dame ved et rundt vindue
Kendte

Stor dansk forfatter død

Et kæmpe hvidt hus ved Øresund
Helt vildt

Strandvejsvilla solgt:

Årets dyreste

Nogle kvinder jubler på stranden i bikinier
Sport

Fik bøde:

Nægtede at spille i bikini

En mand bliver vaccineret af en kvindelig sygeplejerske
Corona

Allergiske reaktioner efter coronavaccine er sjældne

Nyheder

Fysiske bøger måtte vige for e-bøger under corona

Et livreddertårn med gult flag på en strand
Nyheder

Travl uge for livreddere 

En skaldet man med solbriller foran er rumraket
Nyheder

Jeff Bezos rejser i dag ud  i rummet 

To bægre is og en ske på et bord
Mad og drikke

Ben & Jerry's stopper issalg 

Prins Harry portræt
Kongelige

Prinsen skriver selvbiografi:

Nu afslører Harry alt

Vej ved vandet.
Krimi

Mand død efter fald fra 20 meter høj skrænt

politi søger i ruiner
Krimi

Dansker død i oversvømmelser i Belgien

tog på station
Krimi

Mænd overfaldt unge piger i tog

Pernille Vermund portræt
Kendte

Pernille Vermund skal skilles

Indgang til KZ-lejr.
Nyheder

96-årig kvindelig nazist stilles for ungdomsret

Sprøjte i skulder
Corona

Derfor bliver du træt og øm af at blive vaccineret

Blå blink på politibil
Krimi

Gaseksplosion udløste dødsbrand