Sønderjyske-træner: Vi har styr på FCK
En solid indsats på hjemmebane gav Sønderjyske 1-1 mod FC København, og jyderne følte sig ovenpå.

Sønderjyske fik et fortjent point på hjemmebane mod FCK, selvom vicemestrene havde en lille overvægt i spillet. Men sønderjyderne havde store chancer på kontra, og holdet fra hovedstaden skræmmer dem ikke.

Sønderjyskes træner Lars Søndergaard mente endda, at hans hold burde have vundet.

- De havde nogle farlige individualister, men vi spillede en god kamp, og det var vel os, der havde de største chancer, siger Lars Søndergaard.

Kampen var på vippen og kunne med lidt hjemmebane-held have tippet til jysk side. Lars Søndergaard erkendte dog, at københavnerne sad på det meste af spillet.

- FCK havde meget boldbesiddelse i anden halvleg, men de blev ikke rigtig farlige, selvom de fik os presset lidt til sidst, siger Lars Søndergaard.

Nu ser han frem til en spændende sæson, hvor man skal holde øje med det lille hold fra Haderslev.

- Vi holder os i sporet. Først må vi hurtigst muligt væk fra bunden, og så må vi se, hvad det kan blive til. Men det bliver svært at røre FCK, FCN og FCM. Ellers er det jævnt hele vejen ned, siger Sønderjyske-træneren.

Niels Lodberg er i sommerpausen kommet til Sønderjyske fra AC Horsens, hvor han var en ledende figur. Og han spillede en god kamp i forsvaret og følte, at hans nye hold havde krammet på stjernerne fra København.

- Jeg synes, vi havde styr på dem, da vi scorede til 1-0. Men ud af det blå fik de så pludselig målet til 1-1, siger Lodberg.

- På det angreb spillede de os tynde, og udefra set var det sikkert et smukt mål. Resten af kampen fightede vi godt, og vi fortjente et point, mener Lodberg.

/ritzau/