Sønderjyske-profil om drama på isen: Jeg bed negle
Sønderjyske-spilleren Steffen Frank, som her ses i rødt og hvidt, er lettet over at være videre i slutspillet. Foto: Jan Korsgaard/arkiv/Scanpix
Sønderjyskes ishockeyherrer gik mandag aften videre til kvartfinalerne efter en 5-4-sejr over Gentofte Stars.

Gentofte Stars kæmpede sig tilbage fra 2-4 til 4-4 i tredje periode ude mod Sønderjyskes ishockeyherrer mandag aften.

Men i overtiden vandt Sønderjyske det dramatiske opgør med 5-4 og gik dermed videre til kvartfinalerne i slutspillet med samlet 3-1 i kampe.

Inden overtiden troede Sønderjyske på sejren, selv om der var nerver på, fortæller profilen Steffen Frank.

- Gentofte scorede til 3-4 og så til 4-4. Så sad man og bed lidt negle. Det var dejligt, at det lykkedes hurtigt i overtiden, siger Steffen Frank i et interview på hjemmesiden faceoff.dk.

Sønderjyskes Tyler Fiddler scorede det afgørende mål blot 44 sekunder inde i overtiden.

Det var i det hele taget en kamp, der bølgede frem og tilbage.

Gentofte kom foran 2-0, inden Sønderjyske med fire mål i træk så ud til at have afgjort kampen. Sønderjyderne scorede tre mål på 13 minutter i anden periode.

- Det føles rigtigt dejligt. Det var nervepirrende. Vi var først nede 0-2 og havde så nogle sindssyge minutter i anden periode, hvor vi lige pludselig kom foran og red på en bølge.

- Og så blev vi måske lidt nervøse, fordi vi vidste, hvad det drejede sig om. Derfor er de her kampe så svære at lukke, forklarer Steffen Frank.

I mandagens anden kamp vandt Herlev Eagles overraskende over Odense Bulldogs og gik dermed også videre til kvartfinalerne.

Tirsdag aften parres holdene til kvartfinalerne, og Steffen Frank har ikke en ønskemodstander.

- Jeg har ikke nogen, jeg helst vil møde. Det viser, hvor tæt denne liga er. Alle kan slå alle. Det har de gjort i grundspillet, og tydeligvis gør de det i slutspillet.

- Der er ingen nemme kampe. Hvis du ikke er der, så er du der ikke, og så er det lige meget, hvem du møder. Det bliver tæt, vurderer han.

/ritzau/