Sønderjyske overrasket over tamme Brøndby
I Sønderjyske-lejren undrer de sig over søndagens passive modstandere efter 1-0-sejren på Brøndby Stadion.

Efter at have vundet 1-0 på udebane over Brøndby står Sønderjyskes spillere noget undrende tilbage. På hjemmebane spillede det tidligere storhold i Danmark nemlig overraskende passivt, fortæller Bjørn Paulsen.

- Vi havde regnet med, at Brøndby ville komme blæsende, men det gjorde Brøndby ikke, så det blev vi overraskede over.

- Førhen havde man mere respekt for Brøndby, når man kom til det her stadion, og vi havde talt om, at vi skulle udnytte, at det ikke kører for dem ved at kontrollere kampen, siger Bjørn Paulsen ifølge Jyllands-Posten.

I et interview med samme avis inden kampen fortalte Brøndbytræner Auri Skarbalius på samme måde, at de andre hold i Superligaen ikke længere har samme respekt, når de træder ind på Brøndby Stadion.

Og Sønderjyskes midtbanekreatør Henrik Hansen lød da også snarere forundret end fyldt med respekt efter 1-0-sejren.

- Brøndby var ikke meget for at komme op og presse. De startede med at presse os, men siden var vi meget på bolden. De ville gerne undgå at komme i problemer med dybdebolde, siger Henrik Hansen til Onside.

Sønderjyske scorede det enlige mål, da Brøndbys venstre back Daniel Norouzi lavede en sløj aflevering tilbage til sin målmand Michael Tørnes. Og så kunne Lasse Vibe score - som da han spillede i de lavere rækker.

- Til sidst jagtede jeg det umulige kan man sige. Og da Brøndby-backen lagde upræcist tilbage, fik jeg blokeret for målmandens spark til bolden og kunne lave sejrsmålet.

- Jeg har faktisk scoret på samme måde nogle gange som 1. divisionsspiller, siger Lasse Vibe ifølge Politiken.

/ritzau/