Sønderjyske irriterede efter pointtab
AC Horsens var klogere end Sønderjyske mandag aften, og det ærgrer de lyseblå, som ellers lå fremme i ligaen.

En blanding af skuffelse og irritation lyste ud af ansigtet på den ellers normalt så humørfyldte Lasse Vibe, da angriberen skulle svare på spørgsmål efter Sønderjyskes 0-2-nederlag til AC Horsens.

Med nederlaget formåede Sønderjyske nemlig ikke at holde fast i toppen af Superligaen, hvor de inden i fjerde runde lå på siden af FC København.

- Der var fire point ned til stregen, og det er der stadig, så det er vi egentlig lidt ærgerlige over, siger Lasse Vibe til TV2 Sport.

Og Lasse Vibe var tydeligt irriteret og sarkastisk, da han efterfølgende blev bedt om at forholde sig til klubbens målsætning.

- Det er slut nu med mesterskab og Champions League. Det er færdigt.

- Det duer vi ikke til, siger Lasse Vibe.

Sønderjyskes forsvarsspiller Niels Lodberg havde en særlig oplevelse i kampen mod AC Horsens, da han for første gang spillede mod sin gamle klub - en klub, han har spillet for i otte år inden skiftet i denne sommerpause.

- Det var jo tidligere holdkammerater, så selvfølgelig var det specielt. Men desværre ikke nogen positiv oplevelse for mig, siger Lodberg og forholder sig til kampen.

- Vi tabte til et hold, som var klogere end os.

Dertil begik forsvarsspilleren også straffespark på Martin Spelmann, så AC Horsens kunne lukke kampen til 2-0.

- Jeg har ikke set situationen på tv. Og jeg ved ikke, om det er rigtigt eller forkert, at der bliver fløjtet for straffespark.

Ved i fuld løb at sparke bolden bagom sit venstre ben snød Spelmann sin tidligere holdkammerat, der hægtede ham inde i feltet.

- Han stoppede og løb ind i mig, men jeg mener ikke, jeg havde mulighed for at flytte mig, siger Niels Lodberg.

/ritzau/