Søndagsvejret er til lange gåture
Weekendens vejr byder på både regn, blæst og sol med søndag som weekendens vejroase med masser af solskin. Mandag truer et nyt regnvejr.

Læs også:
Det milde vintervejr holder en uge endnu
Rekordvarme på vej

Havehandskerne og de gode travesko kan sagtens findes frem i weekenden. I hvert fald søndag, hvor vejret opfordrer til at være udendørs.

Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) vil dagen i dag byde på skyer og regnvejr, der kommer sydfra. Opklaringen kommer i løbet af aftenen i det østlige Danmark, mens regnen først holder op natten til lørdag i resten af Danmark. Temperaturen ligger på mellem otte og 10 grader.

Lørdag bliver en blandet landhandel med både regn og sol, men med milde temperaturer på op til 10 grader. Inden decembersolen stiger op søndag, bliver det dog koldt. Lørdag nat kan termometeret for første gang i år ramme frysepunktet, siger vagthavende meteorolog hos DMI Bill Vejdegren.

»Men søndag bliver en flot dag, hvor solen vil skinne over det meste af Danmark,« siger Bill Vejdegren, der lover temperaturer på mellem fem og 10 grader.

Glæden bliver dog kort, for søndag aften truer en nyt regnvejr Danmark, der mandag morgen kan finde regnbuskerne frem igen.