Søges: Røver med spidst ansigt og sønderjydsk dialekt
Røveren kom maskeret ind på tankstationen og truede sig til et mindre pengebeløb samt cigaretter og flere skrabelodder. Scanpix - modelfoto
Politiet troede, de fundet en tankrøver - men det var ikke ham, så nu leder de videre.

Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at finde manden, der 6. januar i år begik et røveri mod en Statoil-tank på Flensborglandevej i Tinglev.

Efter flere tip gående på samme person anholdt politiet i går en 23-årig mand i går, men efterforskningen viste efterfølgende, at han ikke har noget med røveriet at gøre. Han er løsladt igen - og politiet leder videre.

Røveriet fandt sted kl. 20.54. Røveren kom maskeret ind på tankstationen og truede sig til et mindre pengebeløb samt cigaretter og flere skrabelodder.

Efter røveriet løb han fra tanken. Et vidne, som befandt sig i den tilhørende grill, løb efter manden og fik ham stoppett på et stisystem, hvor det lykkedes vidnet at vriste udbyttet fra manden. Røveren forsvandt herefter fra stedet.

Han beskrives som ca. 25 år, etnisk dansk, talte med sønderjysk dialekt, er ca. 175 cm høj og spinkel af bygning, har kort mørkt hår og et spidst ansigt med tydelige kindben - og var iført iført sort arbejdsjakke, mørke bukser, lyse sko og hvide tynde arbejdshandsker.

Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.