Snoop Dogg skal forhindre nyt Paris-flop
Paris floppede musikalsk i 2006 - nu vil hun gøre et nyt forsøg. Foto: colourbox
Paris Hilton får hjælp af den succesfulde rapper på sit nye album.

Et nyt umage par har set dagens lys i musikbranchen. Den blonde rigmandsdatter Paris Hilton får nemlig assistance fra den succesfulde rapper Snoop Dogg på sit nye album.

"Der er en masse spændende samarbejde på mit album," fortæller hotelarvingen til New York Post om skiven, der ventes at komme i butikkerne om et par måneder.

Paris er blevet verdenskendt for sit celebre og skandaløse liv, der blandt andet inkluderer en hjemmelavet pornofilm med ex-kæresten.

Hun har haft stor succes med at lancere sin egen smykkekæde og parfumeserie. Derudover har hun medvirket i forskellige realityprogrammer og viser sig med jævne mellemrum frem for fotografer på den røde løber, med sin chihuahua på armen eller på shoppingtur med de stenrige veninder.

Men musikalsk har hun ikke haft meget held. Tilbage i 2006 forsøgte hun at slå igennem med albummet Paris, men det floppede. Måske er det derfor, blondinen med sovekammerøjnene på sit nye album støtter sig op af hitnavne som Snoop Dog og elektropopduoen LMFAO.

Også Paris' kæreste, Afrojack, som er DJ og producer, gør sit til at det nye album bliver en større succes. Han producerer nemlig albummet for rigmandspigen.

Kilde: nypost.com.