Snehvide skal genindspilles - uden dværge

Walt Disneys berømte tegnefilm skal genindspilles som en action-film med samuraier i stedet for syv små minearbejdere.
Snehvide - som vi kender hende - i lystig dans med sine dværge-venner. Nu kan hun i stedet se frem til selskab med kinesiske krigere.
Snehvide - som vi kender hende - i lystig dans med sine dværge-venner. Nu kan hun i stedet se frem til selskab med kinesiske krigere. Foto: YouTube

Det kan umiddelbart være svært at forestille sig Snehvide uden de syv små dværge.

Men hvis det står til Walt Disney-studierne skal eventyret om pigen, der på sin flugt fra den onde dronning med det talende spejl bliver venner med syv mænd med nedsat vækst, omskrives og genindspilles på ny.

Filmselskabet bekræfter over for hjemmesiden The Wrap, at de i disse dage er i forhandlinger med instruktør Michael Gracey.

Planen er, at han skal lave en moderne fortolkning af den verdensberømte tegnefilm fra 1937, hvor handlingen i den nye version rykkes fra hytten i skoven til landet Kina.

Dværgene bliver i samme omgang erstattet med krigskæmpende samuraier, der møder med en engelsk pige, som de bliver beskytter fra en gammel, ond ånd.

Gracey var den yngste animator på pingvin-filmen "Happy Feet", men derudover er han nok mest kendt for en Evian-reklame med babyer på rulleskøjter, der ifølge en Guinnes Rekordbog er verdens mest sete reklame på internettet.

Det nye film skal ikke være tegnet, men en action film med rigtige skuespillere.

Kilde: The Wrap

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.