Smukke Natalie Portman har giftet sig
Natalie Portman har nu muligheden for at blive fransk statsborger efter, at hun har giftet sig med en franskmand. Foto: Colourbox
Oscar-vinderen Natalie Portman har sigt "Oui" og "I do" sin franske kæreste, Benjamin Millepied.

Den amerikanske skuespillerinde Natalie Portman er nu kommet tættere på at blive franskmand. Lørdag sagde hun nemlig ja til sin franske kæreste, Benjamin Millepied, i en ceremoni i Big Sur i Californien.

De to blev gift ved en jødisk ceremoni i et privat hjem omgivet af familie og venner, heriblandt rigmandsdatteren Ivanka Trump, skriver people.com.

Den 31-årige Oscarvinder har været sammen med den 35-årige franske danser og koreograf, siden de mødtes i 2009 under optagelserne til filmen Black Swan, hvor Millepied arbejdede som koreograf.

I 2010 bekendtgjorde de, at de var forlovede, og at de tilmed ventede deres første barn. Sønnen Aleph er nu 14 måneder gammel. Aleph er det første bogstav i det hebraiske alfabet og betyder "leder".

Natalie Portman har tidligere været kendt for at holde sin kærlighedsliv privat. Men efter at hun er blevet mor, er hun blevet lidt mere åbenmundet.

- Intet er mere vigtigt end mit privatliv, sagde Portman for nylig til det franske magasin Madame Figaro ifølge people.com.

- Det er noget, der kommer først, altid giver mening, og sammenlignet med glæden ved et succesfuldt familieliv er alt andet stort set overfladisk, lød det i interviewet, hvor hun også luftede drømmen om det franske.

- Jeg har nu muligheden for at blive fransk statsborger. Det ville opfylde min fars og min frankofile drøm.

- Jeg boede i Frankrig et år, da jeg var 12, og min far gav mig navnet Natalie som en hyldest til sangen af Gilbert Bécaud. Alt i mit liv har trukket mig i retningen af en fransk familie, sagde Portman.