Smukke bryn, lækkert hår og flot hud: Sådan får du det
At du får et udseende som denne kvinde, kan vi dog ikke love. Men vi har nogle fif, som vil gøre dig smukkere. Foto: SCANPIX arkiv
Jenna Menard er en af New Yorks dygtigste makeupartister og har arbejdet for Vogue, ELLE og Harper's Bazaar.  Få hendes bedste tips her.

Af Gita Femhøj, IN, Aller , Media

Vil du have velplejede bryn og smuk hud? Makeupartist Jenna Menard giver dig her sine råd til, hvordan du lægger den perfekte makeup, får en smuk hud og styler dit hår. Faktisk skal der bare et par små tricks til at få alt til at gå op i en højere enhed.

Hvad er hemmeligheden bag en smuk hud?

- Det er vigtigt at bevare hudens naturlige udseende. Brug fx en foundation med lidt shine i, det giver en fin, sund glød. Dup derefter en flydende highlighter på kindbenene, og afslut med Stay Matte Sheer Pressed Powder fra Clinique omkring næsen og T zonen.

Hvordan lægger jeg den rette eyeliner?

- Når du tager eyeliner på, så hold den så tæt på øjenvippelinjen, som du kan, og arbejd derfra. Brug siden af blyanten frem for spidsen, det gør det nemmere at lægge stregen tæt på vippekanten.

Vil du have sexede katteøjne? Læs, hvordan du lægger den perfekte streg på IN.dk

Hvordan får jeg min blush til at holde hele dagen?

- En blush har tendens til at forsvinde hurtigt, men hvis du vil forlænge dens effekt, skal du lægge et tyndt lag foundation på huden inden samt evt. en transparent pudder. De skaber en god base, som du kan lægge din blush på. Afslut med et fint lag pudder, hvis du vil være sikker på, at den holder. 

Hvad bruger du til håret?

- Jeg lader håret lufttørre og bruger Surf Spray fra Bumble & Bumble, der giver et bølget let look. Det kan være svært at styre sit hår, når det er nyvasket, men denne spray tilføjer lidt tørhed til håret, så det får et andendagslook og samler sig.

Læs også om fire af hudens typiske vinterproblemer, og få fire løsninger på IN.dk

Hvordan får jeg fine, velplejede bryn?

- Det kan være svært selv at plukke sine bryn, så de passer til ansigtet, derfor er mit råd at få dem vokset af en professionel, så får du også gode råd til, hvordan du vedligeholder dem fremover. Jeg vil derefter anbefale, at du køber en god skygge til øjenbrynene til at markere dem med. Prøv fx Brow Tech Trio fra Smashbox.

Sådan får du perfekte bryn. Læs mere på IN.dk