Smuk til nytårsaften
Skønhed ? Selvom du har proppet dig med julemad og stadig kan mærke andefedtet i din mave, kan du stadig nå at blive trimmet til nytårsaften

For de flestes vedkommende handler julen om at æde, drikke og slappe af. Derfor kan det være svært at komme i omdrejninger igen til årets store aften – nytårsaften. Men de fleste kvinder vil jo gerne stråle netop denne aften, og selvom du har slappet lidt for meget af i juledagene, er det ikke for sent. Du kan sagtens komme til at ligne en dronning, når der skal festes igennem den 31. december. Her en plan for, hvad du kan gøre:

27. december

Du skal handle godt ind. Masser af frugt, grøntsager og lyst kød. Du skal de næste dage holde dig fra kulhydrater, medmindre det kommer fra groft brød. For kroppen skal nemlig renses igennem efter den fede julemad. Sørg også for, at du de næste dage drikker minimum to liter vand. HVER dag.Start om morgenen med at skrubbe hele kroppen i badet. Brug en hamphanske eller køb en skrubbecreme. Smør derefter din krop ind i bodylotion, der indeholder en lille smule selvbruner. Sørg også for at give dit hår en fugtgivende kur.Om aftenen skal din hud i ansigtet renses godt. Herefter skal den skrubbes med en mild peeling og herefter slappe af med en fugtgivende maske. Smør til sidst en god ansigtscreme på.

28. december

Drik et stort glas kogt vand med citon, når du står op. Det renser kroppen godt igennemEndnu en gang skal du smøre din krop ind i bodylotion med selvbruner efter badet. Har du tendens til uren hud, er det i dag, du skal have en dybderensende ansigtsbehandling hos en kosmetolog. Det skal ikke gøres senere, for huden skal nå at falde til ro, inden den store aften.

29. december

Start igen morgenen med et glas kogt vand. Skrub hele kroppen i badet og brug endnu en gang en bodylotion med selvbruner. Gå en lang tur i kulden og få masser af frisk luft og farve i kinderne. Hold tempoet oppe, det får blodgennemstrømningen op og giver god kulør til huden.Om aftenen skal du rense ansigtet godt, skrubbe det blidt og bruge en dybderensende lermaske. Pak hænderne ind i fed creme og bomuldshandsker.

30. december

Så er det i morgen. Du starter morgenen med et glas kogt vand. Du skal skrubbe huden godt i badet og pakke håret ind med en fugtgivende kur. Smør kroppen ind i bodylotion og gå en lang tur.Om aftenen renser du ansigtet, skrubber blidt og bruger en maske, der giver glød.

31. december

Så er det nu. Du skal kun spise salat og hvidt kød hele dagen, da det ikke gør dig oppustet. Nogle timer før festen tager du et langt bad og smører dig ind i en velduftende bodylotion. Lav en kop stærk te med to teposer og læg dem i fryseren, så de bliver kolde. Læg dem herefter på øjnene i cirka ti minutter. Det giver helt friske øjne. Sørg herefter for at have god tid til make-uppen. Håret skal ikke vaskes – det er nemlig lettere at sætte, når det ikke er nyvasket. God fornøjelse og god fest.