Slikmunden Wozniacki: Jeg savner dansk slik
Tennisstjernen Caroline Wozniacki skal altid forbi en bland selv slik-butik, når hun er i Danmark.
Caroline Wozniacki brugte i går en af sine feriedage på en tur i Telia Parken for at se Danmark - Portugal.
Caroline Wozniacki brugte i går en af sine feriedage på en tur i Telia Parken for at se Danmark - Portugal. Foto: KRESTINE HAVEMANN/free

Mange savner rugbrød, når de er i udlandet. Andre leverpostej og flæskesteg.

Men for tennisspilleren Caroline Wozniacki er det det danske bland selv-slik, der bliver sendt flest tanker til, når hun er på farten hjemme i Monaco.

- De har ikke så godt slik i udlandet, så når jeg er i Danmark, skal jeg altid købe bland selv-slik, siger Caroline Wozniacki.

Det er dog ikke kun bland selv slik-butikkerne, der kan se frem til et besøg af tennisdarlingen, når hun rammer dansk jord.

- Min bror bor her i Danmark, så ham skal jeg altid lige sig hej til, når jeg er hjemme, siger tennisstjernen, der i disse dage er hjemme på efterårsvisit.

Det blev tirsdag aften fejret i Telia Parken, hvor Caroline Wozniacki sammen med hele familien så Cristiano Ronaldo score i sidste øjeblik mod Danmark.

Også et andet kendt sted i hovedstaden har haft besøg af Miss Sunshine i efterårsferien. På Instagram kunne man for få dage siden se Caroline Wozniacki hygge sig med sine veninder i et halloween-klædt Tivoli.

Se billederne fra Tivoli her: http://instagram.com/p/uEGx6NEH7U/ og her: http://instagram.com/p/uEMPDyEH4g/

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.