Slagelse tilbage på sejrskurs
Slagelse kvinder rejste sig søndag ovenpå sidste weekends nederlag i Champions League, da de kæmpede sig til en smal sejr over makedonske Kometal Skopje.

Det blev som altid en fysisk hårdt spillet kamp, da Slagelses håndboldkvindersøndag gæstede makedonske Kometal Skopje i anden runde af Champions League. I sidste ende viste Slagelse sig dog at være det stærkeste hold og vandt det vigtige opgør med et enkelt mål 19-18.

Begge hold havde et nederlag med i bagagen forud for anden runde i Champions League, og søndagens kamp kunne derfor blive afgørende for de to holds videre deltagelse i Champions League. Det blev derfor endnu engang til et yderst intenst, men målfattigt opgør mellem de to kombattanter.

Slagelses forsvar stod en utrolig flot kamp, og det var her grunden til holdets sejr blev lagt. Der blev ikke lagt fingre imellem i tacklingerne, og spillerne var yderst velforberedte på Kometal Skopjes nøglespillere. Blandt andet havde de godt styr på hjemmeholdets store stjerne, brasilianske Amorim, som scorede ikke mindre end 11 gange i makedonerns første opgør mod FTC Budapest. Desuden leverede Cecilie Leganger som vanligt klasseredninger på stribe i Slagelses mål.

Til gengæld var Slagelsemandskabet tilsvarende uskarpe i angrebet. Især Carmen Lungu syntes at løbe lidt forvirret rundt uden at komme frem til de store chancer, mens flere af de andre spillere havde mere end svært ved at ramme målet. Det betød, at Kometal Skopje kunne gå til pause med en føring på 8-7.

I anden halvleg fik Slagese lagt langt mere pres på Kometal Skopjes forsvar og med ti minutter igen havde Slagelse fået skabt en tremåls-føring på 17-14. Og den kunne hjemmeholdet ikke nå at hente.

Opgøret blev spillet i den frygtede Arena Kale og opbakningen til hjemmeholdet var traditionen tro af den mere larmende slags. Det til trods formåede Slagelses træner Anja Andersen alligevel at få videreformidlet en række protester til de polske dommere, som til sidst kvitterede med et gult kort.

Det ændrede dog ikke på, at Slagelse efter eftermiddagens sejr kunne sætte de første to point på Champions League-kontoen.