Slagelse ruster op til næste sæson
Kontrakterne er ved at falde på plads hos Slagelse DT, men på den lange bane er håndboldens skæbne i Slagelse stadig uvis.

Juletravlheden har langt fra lagt sig i Slagelse, faktisk er den kun lige begyndt. For en lang række slagelsespillere har kontrakter, der udløber næste sommer. Men efter Anja Andersen 22. december meddelte, at hun bliver i Slagelse med sit Dream Team er der kommet gang i fyldepennene i Slagelse. Onsdag forlængede Slagelse DT kontrakten med målmanden Cecilie Leganger. Det er den anden kontrakt, som falder på plads, siden Anja valgte at blive i Slagelse. Der er stadig ni kontrakter, der mangler underskrifter, men ifølge Slagelse Forenede Håndboldklubbers (Slagelse FH) daglige leder, Bjarne Steenbæk, så er forhandlingerne i fuld gang med alle ni spillere.

»Der er i hvert fald flere, der skriver under inden for den nærmeste fremtid, det er jeg sikker på, men jeg kan jo ikke sige, hvor mange,« siger Bjarne Steenbæk, der ikke er i tvivl om, at Anja Andersens tilsagn om at blive i Slagelse har gjort det væsentlig lettere.

»Det betyder selvfølgelig meget, at vi nu har trænerne på plads,« siger den daglige leder.

Anja betyder alt

Mere bombastisk er TV 2’s ekspertkommentator Bent Nyegaard i sin vurdering af, hvor meget Anja Andersens tilstedeværelse betyder.

»Det betyder alt. Uden Anja Andersen, havde Maja Savic og Cecilie Leganger ikke været der,« siger Bent Nyegaard.

Slagelse DT kunne lillejuleaften meddele, at Maja Savic bliver i klubben og bliver anfører i næste sæson. Og onsdag valgte Cecilie Leganger altså også at blive. Begge har skrevet under på kontrakter, der løber til 2009.

»Jeg går ret meget ud fra, at de kontrakter, der er lavet med Leganger og Savic er fordi, at Anja Andersen er der frem til 2009. Med mindre der er en eller anden option i kontrakten,« siger Bent Nyegaard.

Anja Andersen har sammen med Brian Mollerup oprettet firmaet Dream Team AS, der har lejet Slagelse FH’s spillelicens. I første omgang i 10 år, men i Slagelse FH, som ejer spillelicensen, ved formand Karsten Madsen ikke, hvor længe Anja Andersen selv har tænkt sig at blive i klubben.

»Det er jo fuldstændig op til Anja, hvor længe hun vil blive, men man kan jo forestille sig, at hun vil gøre det bedste for sit firma,« siger Karsten Madsen.

Bjarne Stenbæk tør heller ikke erklære tophåndbold i Slagelse for sikret i mere end et par år.

Hjemmekampe i Roskilde

Anja Andersen har været ved at flytte hele Dream Team-butikken til Roskilde, og domkirkebyen spøger stadig i Slagelse. Roskilde Bank er blevet hovedsponsor og har betinget sig, at flere af Slagelse DT’s hjemmekampe bliver spillet i Roskilde. Men det er helt fint, siger Slagelse FH’s formand Karsten Madsen.

»Det er der ingen uenighed om. De gør det, der er til Slagelse FH og Dream Team’s bedste,« siger Karsten Madsen. Det er Slagelse DT, der har forhandlet aftalen på plads med Roskilde Bank, men det var onsdag eftermiddag ikke muligt, at få en kommentar fra Brian Mollerup fra Dream Team AS.

via Listen To News