Rotte-panik lukker del af slagteri: "Vi tør ikke tage nogen chancer"
Mistanken om rotter har fået et slagteri til at lukke deres kantine. (Foto: Foto: Ole Gabrielsen / Morten Stricker / Ritzau Scanpix)
Et slagteri i Sønderjylland har set sig nødsaget til at lukke deres kantine, efter en ansat har set skyggen af en rotte.

En mistanke om rotter på et slagteri i Blans, en lille by i sønderjylland, har fået slagteriet til at lukke for kantinen siden mandag. 

Det har betydet, at de over 1.000 ansatte har været nødt til at medbringe deres egen mad. Det skriver JydskeVestkysten

- Omkring middagstid så en ansat skyggen af en rotte eller mus. Det fik os omgående til at lukke kantine. Vi tør ikke tage nogen chancer, siger fabrikschef Ole Carlsen til JydskeVestkysten.

Danish Crown fortæller, at de omgående tog kontakt til skadedyrsservice, som har sat en række fælder op og har hældt mel udover kantinens gulv natten over for at tjekke for fodspor.

Desuden blev afløbene i kantinen tjekket, hvor det viste sig, at en rotte faktisk kunne åbne ristene på afløbene. De er nu blevet sikret oplyser slagteriet.

Danish Crown oplyser, at de aldrig har haft problemer med rotter i Blans-slagteriet før og der blev dog heller ikke fundet hverken ekskrementer eller fodspor i melet i løbet af tirsdagen.

Alligevel vil slagteriet ikke åbne for kantinen endnu. Det bliver den tidligst onsdag morgen, hvis der stadig ikke bliver fundet fodspor i melet eller andre tegn på skadedyr.

- Hvis der ikke er spor eller tegn på anden aktivitet fra skadedyr, så genåbner vi kantinen hen ad formiddagen. Jeg vil dog stadig opfordre de ansatte til selv at tage madpakke med, siger fabrikschefen til JydskeVestkysten.

 

 

via Listen To News