Skuffet Magath: Ingen interesse for Kjær
Danske Simon Kjær ser ikke ud til at slippe fra Wolfsburg. Interessen udebliver, siger klubbens træner.

Meget tyder efterhånden på, at det ikke vil lykkes fodboldspilleren Simon Kjær at slippe væk fra tyske Wolfsburg, hvor både hans udsigt til spilletid og forholdet til træner Felix Magath er ganske skidt.

Torsdag fortalte den hårde træner på et pressemøde, at han har forsøgt at komme af med Kjær, men at der simpelthen ingen interesse har været for midterforsvareren.

- Klubben og spilleren ville gerne gå hver til sit, men sådan som markedet er nu, har det ikke været muligt. Interessen udeblev, sagde Magath på pressekonferencen ifølge tv2sport.dk.

I sidste sæson var Simon Kjær lejet ud til Roma i den italienske Serie A. Han ville gerne være blevet, men Roma ønskede ikke at købe ham. Og siden har fremtiden været uvis for danskeren.

Noget tyder dog på, at der trods alt er en vis mulighed for en ny start for danskeren hos sidste sæsons indtager af sjettepladsen i Bundesligaen.

- Kjær må bare tilpasse sig. Han er en god spiller med store evner. Hvis han arbejder hårdt, vil det hele flaske sig, siger den tyske træner.

Også Kjær gav tidligere på ugen udtryk for, at han vil forsøge at rejse sig i det tyske landskab efter blandt andet at måtte blive hjemme, da hans holdkammerater tog på træningsturnering i Kina.

- Jeg har fået talt rigtigt godt med Magath, og vi har givet hinanden håndslag på en slags ny begyndelse, sagde Simon Kjær.

/ritzau/