Skuespillers uhyggelige skæbne: Ædt af gribbe
Charles Levin i sine yngre dage. Han var en håbefuld skuespiller, som også opnåede at medvirke i 63 tv-serier og film.
Obduktionsrapporten på Charles Levin, som omkom i et øde bjergområde er nu kommet ud.

Skuespilleren Charles Levin jordiske rester blev fortæret af gribbe og andre ådselædere, viser det sig nu ifølge en obduktionsrapport, skriver TMZ.

Den 70-åriges krop blev fundet den 13. juli i et øde område i delstaten Oregon. Hans elskede hund, Boo Boo Bear, blev fundet død inde i skuespillerens lille Fiat 500, som var forulykket på en ufremkommelig bjergvej.

Skuespillerens lille orange Fiat 500, som blev fundet med hans døde hund i.

Uhyggeligt fund

Han blev meldt savnet af sin søn, Jesse, den 28. juni, men selv om politiet efter et stykke tid fandt både bil og den døde hund, gik der nogle dage, inden man fandt skuespillerens nøgne lig, som lå mast inde mellem nogle træer kort derfra. Og det var et uhyggeligt fund, fortæller obduktionsrapporten:

"Alle fire lemmer var stadig intakte på torsoen, men der er tegn på, at gåsegribbe har været omkring liget, da ekskrementer fra disse lå på og omkring liget. Ydermere er det tydeligt, at disse har fortæret de fleste indre organer samt Charles Levins genitalier. Der er også tegn på, at andre ådselædere kan have fortæret dele af kroppen", stod der blandt andet.

Politiet fandt det mistænkeligt, at hans tøj lå ved siden af og mistænkte, at der havde fundet en forbrydelse sted. Det blev dog hurtigt klart, at skuespilleren var faret vild, kørt fast og derefter ville gå efter hjælp, hvor han så var faldet ned i en lille slugt og blevet kvæstet. Måske han havde taget sit tøj af i den steghede varme og til sidst udåndet, hvorefter gribbe havde taget over.

Her er han sammen med Jerry Seinfeld i den populære tv-serie af samme navn. Foto: Seinfeld

En uhyggelig skæbne for Charles Levin, som udover at medvirke i den populære tv-komedie "Seinfeld" i episoden "The Bris" fra 1993 også havde småroller i et hav af andre kendte tv-serier, blandt andet politiserierne "Hill Street Blues" og "New York Blues". Han havde også biroller i Woody Allens klassikere "Annie Hall" og "Manhattan". Det store gennembrud på tv eller film nåede Charles Levin dog aldrig at opleve.

Sidste billede af den 70-årige skuespiller.

 

 

via Listen To News