Skudmand fra Nyhavn anholdt ved et tilfælde
En 24-årig mand blev anholdt i Albertslund med en lille klump hash. Ved et tilfælde fandt politiet ud af, at han var hovedmistænkt i skudsagen fra Nyhavn. Tilfældighederne har vist rådet her, siger politiet.

Ved et almindeligt værtshustjek i Albertslund natten til lørdag stoppede politiet en 24-årig mand med en lille klump hash i lommen. For en sikkerhedsskyld tjekkede politibetjentene, om manden var kendt eller eftersøgt. Og det var han, nemlig som hovedmistænkt i skudsagen fra Nyhavn for et par uger siden.

Den 24-årige blev anholdt, udleveret til Københavns Politi og blev lørdag varetægtsfængslet i 19 dage for grov vold og overtrædelse våbenloven.

Men at manden overhovedet kom i politiets net lige præcis i nat, var ikke helt planlagt, siger kriminalpolitiets centrale vagtleder i København, Bertel Hejlesen.

»Jeg opfatter det som et tilfælde, at han blev anholdt. Men det tager vi med,« siger Bertel Hejlesen til DNY.

Københavns Politi var ellers få dage efter skudepisoden hurtige til at sige, at manden ville blive anholdt om kort tid, men de skulle tilsyneladende have hjælp fra kollegerne i Glostrup Politi, der anholdte manden på værtshuset.

Skudepisoden skete på værtshuset Hong Kong den 3. december efter årets første julefrokostweekend, hvor den 24-årige og hans ven af ukendte årsager kom klammeri med en tredje mand. Den 24-årige brugte en pistol til at slå med, men pistolen gik af under slagsmålet. Projektilet borede sig ind i væggen på restauranten uden at skade nogen.

via Listen To News